Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

[link]

Nektek mi a véleményetek erről? Akár itthon, akár külföld...

2014. jún. 2. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy kicsit manipuláltak azok az árak amik ki vannak írva.

Lehet, hogy vannak ilyen árú albérletek, mint amit a külföldieknél felsoroltak, de nagy átlagban 400-1000 euró között már mindenhol lehet garzon lakást kivenni.

Akik 2000-1500 eurót fizetnek lakásért, azok családi lakásban laknak.

Illetve amiket felsoroltak nem az átlagbér, hanem a minimálbér felett egy kicsivel lévő bérek.

[link]

Ezek a bérek közelebb állnak a valósághoz. (orvosok, mérnökök, tanárok elég jól keresnek)

A másik viszont, hogy itthon tényleg nagyon lepukkantak az albik, persze van 1-2 jó. De a fizetésekhez képest azok a jók megfizethetetlenek. A másik, hogy nekünk egy szöget se engedett beverni a tulaj, hogy képet tegyünk ki, háziállatról szót se ejtek. Mi több, volt olyan tulajom, aki megfogta a kezem, hogy megnézze a körmöm, mert olyat nem akart a lakásába, aki vörösre festi a körmét (?!?!) :D

Külföldön meg elég jó a minőség.

Mutatok egy példát:

[link]

[link]

[link]

Meg vannak a drágák:

[link]

[link]

De ezek mekkorák már? Meg milyen luxus?

De még az olcsók is ezerszer jobban néznek ki, mint amik itthon vannak. Bocs, hogy Írországi példát hoztam, csak most ebben vagyok benne.

2014. jún. 3. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy a szórás az albérletek között.

Én pl csak szobákat néztem, de a leglepukkantabb putrit is ugyanannyiért adták, mint amennyiért a teljesen felújított, újonnan bútorozott szobákat. Persze ami szép és jó, azt el is viszik azonnal.

Az is tény hogy nem olcsók, egy szobáért is 30-40 ezreket elkérnek zsebbe, plusz állod a rezsit, tekintve hogy nem adózzák úgyse le, ez nekik tiszta bevétel. Meg azért 150 ezret se keres mindenki, sőőőt....100-120 ezrekből ha albérlet mellett még bérletet, kaját is veszel akkor kb semmi félretett pénzed nem marad.

2014. jún. 5. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok, közben eltűntek a példáim, gondolom hamar kiveszik az olcsóbb lakásokat, de ugyanilyen gyakran kerülnek fel hirdetések lakásokról, bármikor meg lehet nézni :)

Mindegyik olyan 500-600 eurós lehetett, olyasmire kerestem rá.

A drágánál meg azt hiszem 1500 euró volt az első és még jobban nézett ki mint a második (3700 körül) csak kisebb.

2014. jún. 5. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :)))

a cikkben az volt a furcsa nekem is, hogy NETTÓ 150 az átlagbér? ha 150-et megkeresnék nettóban, egy szavam nem lenne, pedig diplomás fizetést kapok...

2014. jún. 5. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!