Lakáshirdetésben olvastam, h a jelenlegi tulaj visszabérelné a lakást. Ti mit gondoltok erről? Amúgy is kiadási célból vennék lakást, csak kicsit fura ez a szitu nekem.
Személyesen én is így szeretném majd eladni a lakásomat.
Úgy kalkulálom, hogy 10-12 évig tudnám visszabérelni, ha csak a bérletre költök a félretett árából.
Viszont így semmi értelme?! - Mert a ház is elúszik az árával együtt.
Viszont, ha csak 5-6 évig bérlem vissza, akkor a teljes rezsit is fedezi addig az eladási ár. - Így tudnám felélni a lakás árát.
Ez egy menekülési tervem. Nincs aki örökölje, de
van olyan mély depresszió, amikor ezt halálosan komolyan gondolom.
Élve temetés, de nincs benne semmi kegyetlenség....., ha nem Te, majd segít más.
Garantált lecsúszás, előbb-utóbb elfogy a pénze és ki kell tenni. Erre fel kell készülni, csúnya véget ér a tuti üzleti partneri viszony.
Szinte csak egy kivétel van, ha eladás után csak később ürül ki álmai ingatlana, ahova költözni szeretne, addig bérli vissza.
Életjáradékért is lehet ingatlant venni, az arról szól, hogy a tulaj haláláig benne lakik. Ez csak tipp hasonló befektetésre.
Írom ezt úgy, hogy én majd eladni szeretném visszabérléssel. Bocs az általánosításért, de erről az oldalról belátom, hogy ez utolsó lépés részemről.
Nem is dédelgetek olyan ábrándokat, hogy majd örökre sikerül visszabérelni. Nem lehetek hosszútávú bérlő elfogy a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!