Hogyan tehetem ki 3 ev utan vegre az ingyen elo alberloket?
Sziasztok....
Szeretnem megtudni hogyan tavolithatnam el,nem fizeto alberloket a tulajdonombol!
2008-ban 6 honapra adta ki a nagymamam nekik!
Miutan lejart nem fizettek felszolitottuk oket hogy tavozzanak ... azota elkerteltek mindent, 6 kutya miatt bejutni nem tudunk, hozzaepultek a hazhoz, lecsereltek a nyilaszarokat,es kozoltek hogy ok megvasaroltak az ingatlant mert havi 30.000.- ot fizettek, es nem mennek el! Papirjuk semmirol nincs,engedejt nem kertek az atalakitasra,mellekepuletek epulesere! Azota viszont 2 honapja eladtuk a tulajdonunkban levo lakast! Es igy sem hajlandoak koltozni .... fenyegetnek minket! Irasban,szemelyesen,sms ben, hangfelvetellel tudom bizonyitani hogy felszolitottam oket a koltozesre,es hogy az ingatlant el fogjuk adni!
Az uj tulaj kimehet es tehet valamit ? Teto lebontasa... jogtalanul epult mellekepuletek elbontasa? Ket ajtos szekreny baratok megvannak,viszont igy hogy 3 an mentunk ki ma,most is fenyegettek, es kozoltek hogy ez itt az o hazuk az o foldjuk, takarodjunk el!
Legszivesebben valamelyik rasszista allatolat kuldenek fel hogy nyuzzak meg oket elve!
Mert mar nem birom ezt ... Gondolkoztam h felgyujtom,leveszem a tetot,feltárcsàztatom a foldet amit nem hasznalhatnanak a (lejart) papir szerint!
Vagy mit tegyunk? Koszonom valaszat!
Koszonom a valaszokat!
Helyzet hogy teljesen mashova vannak bejelentkezve allandora, viszont nem tudjuk megkozeliteni sem a hazat ugyan is varoson kivul esik, es ugy korbe kertelte hogy a hazat sem latjuk raadasul 5-6 kutya is van ...
Az uj tulaj maganlaksertesert tudott feljelentest tenni, egyenlore ennyit tudtunk tenni, felszolitottul oket mar minden formaban, ugyved, ajanlott level, szoban,sms ben!
Azt mondtak az mar az ovek, ugyhogy semmi kozunl hozza :D
Es akkor meg engem fenyeget! Offf lesznek itt meg bajok! Koszonom mindenkinek :-)
Szerintem a HÍRTV örömmel foglalkozna az üggyel.
Hír Televízió
1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.
Tel: (36-1) 430-4000
Fax: (36-1) 430-4099
E-mail: info@hirtv.netMagyar Nemzet, HírTv, Lánchíd Rádió Ügyfélszolgálata
Cím: 1075 Budapest, Wesselényi utca 8.
Telefonszámaink: 322-83-06; 413-15-47
E-mail cím: ugyfelszolgalat@mno.hu
Nyitva tartás: H-Cs: 8-17 óráig, P: 8-15 óráig
Kapcsoltasd ki a házban a vizet és az áramot. Mondd meg nekik, hogy amíg ott vannak nem fogod visszakapcsolni.
Úgy sem tudnak ellene semmit se tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!