Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan tehetem ki 3 ev utan...

Hogyan tehetem ki 3 ev utan vegre az ingyen elo alberloket?

Figyelt kérdés

Sziasztok....

Szeretnem megtudni hogyan tavolithatnam el,nem fizeto alberloket a tulajdonombol!

2008-ban 6 honapra adta ki a nagymamam nekik!

Miutan lejart nem fizettek felszolitottuk oket hogy tavozzanak ... azota elkerteltek mindent, 6 kutya miatt bejutni nem tudunk, hozzaepultek a hazhoz, lecsereltek a nyilaszarokat,es kozoltek hogy ok megvasaroltak az ingatlant mert havi 30.000.- ot fizettek, es nem mennek el! Papirjuk semmirol nincs,engedejt nem kertek az atalakitasra,mellekepuletek epulesere! Azota viszont 2 honapja eladtuk a tulajdonunkban levo lakast! Es igy sem hajlandoak koltozni .... fenyegetnek minket! Irasban,szemelyesen,sms ben, hangfelvetellel tudom bizonyitani hogy felszolitottam oket a koltozesre,es hogy az ingatlant el fogjuk adni!

Az uj tulaj kimehet es tehet valamit ? Teto lebontasa... jogtalanul epult mellekepuletek elbontasa? Ket ajtos szekreny baratok megvannak,viszont igy hogy 3 an mentunk ki ma,most is fenyegettek, es kozoltek hogy ez itt az o hazuk az o foldjuk, takarodjunk el!

Legszivesebben valamelyik rasszista allatolat kuldenek fel hogy nyuzzak meg oket elve!

Mert mar nem birom ezt ... Gondolkoztam h felgyujtom,leveszem a tetot,feltárcsàztatom a foldet amit nem hasznalhatnanak a (lejart) papir szerint!

Vagy mit tegyunk? Koszonom valaszat!

2014. márc. 23. 22:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
rendőrség!
2014. márc. 23. 22:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen rendőrség! De semmiképpen sem önbíráskodás, mert te jössz majd ki rosszul a dologból!

...nem is értem, minek vártatok eddig...

2014. márc. 23. 22:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
aram kikapcsoltat, gaz/viz kikapcsoltat, rendorsegen feljelentest tesz rosszhiszemu lakasfoglalas miatt.
2014. márc. 23. 22:50
 4/16 A kérdező kommentje:

Mert a nagyim sajnalta kitenni oket az utcara!

Rendorok semmit sem tesznek! Azt mondtak oldjuk meg , nagy a telek,epp csak melyre assunk. ...( csak pislogtam) .

Besetslok a hivatalba (a nagyimmal) hogy ugyan mar allandora vagy ideihlenesen vannak e bejelentve,kozlik hogy NEM ADHATNAK KI INFORMACIOT!!! Mondom TESSEK????

Ott allok a nagyival (mint tulaj) Es nem!

Akkor kinek? Vicc mar az egesz!

Es ezek a mocskos ciganyok (bocsanat ) kozlik h bajok lesznek .... huzzunk fel ....

2014. márc. 23. 23:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Gazt, aramot, vizet kikapcsoltatni. Bejarati ajto zarjaba pillanatragasztot nyomni.

Kifigyelni, mikor nincsenek otthon, minden cuccukat kitenni es zarcsere!

2014. márc. 23. 23:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, bicskanyitogató, hogy ezek a hulladékok mit meg nem engednek maguknak!!!!

Ha hivatalból sem tudjátok érvényre juttatni a jogaitokat, akkor marad az "országos hírverés", a média!!!!...

2014. márc. 23. 23:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Perelni kell sajnos, másképp nem fog menni.
2014. márc. 24. 10:48
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Mindegy, hogyan vannak bejelentve, vagy be vannak-e jelentve egyáltalán, ez nem számít. Ez az állampolgár személyes adata a lakcímnyilvántartásban, és nem az ingatlan tartozéka. Ugyanúgy kell eltávolítani a bejelentett és a be nem jelentett birtokost is: perrel.
2014. márc. 24. 10:50
 9/16 anonim ***** válasza:

Írásban (ajánlott, tértivevényes levélben) szólítsd fel őket, hogy 15 napon belül hagyják el a lakást. Illetve ne Te, hanem az új tulajdonos!

Az okmányirodában ne azt kérdezzétek meg, hogy a retkek hová vannak bejelentkezve, hanem kérjen az új tulaj egy listát az ingatlanba bejelentett személyekről, ezt kötelesek kiadni (vinni kell egy tulajdoni lapot)

Ezek után ki kell jelenteni őket (ha be vannak oda jelentve), majd birtokvédelmet kérni a jegyzőtől. Újra és újra. Közben persze - tekintettel arra, hogy már évek óta illegális lakásfoglalók - indulhat a pereskedés.

Volt valaha szerződés?

Albán vagy ukrán ügyvédekkel gyorsabban dűlőre juttok!

2014. márc. 24. 12:47
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

Ezt keményebb vonalon kell rendezned . A 24 év utáni rezsimek az ingyenélőket védik !! Jó szavazó bázis,, mert a banki adósokat összemossák az ingyenélőkkel ! Párszor leültem a nyolc órát amikor ilyeneket kellet kitenni ..

Keres konfliktust tanuk előtt, a megromlott kapcsolat gyorsítja az eljárást..

2014. márc. 24. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!