Szerintetek megéri Fiatal Családok Otthonába költözni? (Fiatal házasok otthonának is hívják) Van akinek sikerült már így saját házra/lakásra elég pénzt összegyűjteni?
Szerintem igen. Most nézem, havi 6 ezer Ft a bérleti díj. Szinte ingyen van. És mivel kicsik a lakások, gondolom a rezsi is alacsony.
Ha okosak vagytok és nem csak 20 ezret tesztek félre havonta, hanem ráálltok a kérdésre, összehúzzátok a nadrágszíjat és minél többet megspóroltok, akkor simán.
Ha csak 120 ezret kerestek fejenként havonta, akkor abból már kis odafigyeléssel 100 ezret félretehettek. Ez 5 év alatt 6 millió forint. Lehet, hogy amellé még kell hitelt felvenni, de jelentősen kevesebbet, mint nélküle.
Persze ha csak a minimumot teszitek félre, úgy nem fogtok sokra jutni.
Milyen jó lenne "csak" 120 ezret keresni havonta :D
Örülünk ha a 100-at megkapjuk. Amúgy igen, én is ezért gondoltam, hogy talán így többet lehet megspórolni mint albérletben.
Véleményeket, tapasztalatokat még várok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!