Ki adhatom albérletnek?
Figyelt kérdés
Van lehetőségem egyetem mellett venni egy 51 nm2-es 2 szobás, nagy konyhás lakást venni. Megtehetem, hogy az egyik szobában én lakom, a másikat meg ( kulccsal ) kiadom albérletbe? Vagy nem költözök oda és 2 embernek adom ki a 2 szobát? ( pl. egy szoba 20 000 Ft + a másik is másik embernek / az egész lakás 45 - 50 000 Ft egy embernek )2014. jan. 26. 22:33
21/26 anonim válasza:
Legyél csak hálás a tulajdonosnak, amiért megvette ELŐLED a lakást??? Mert neki több pénze volt! Ha nem happolja el előled a lakást, attól az még nem dől össze, a helyén marad, legfeljebb olcsóbban tudod megvenni.
Menjél ki a piacra egy kisvárosban, vásárold fel az összes zöldséget, majd add el a városlakóknak apránként, háromszoros áron! Majd magyarázd el nekik, hogy azért kell tőled vegyék a répát háromszoros áron, mert elszórakozták a pénzüket. Még neked legyenek hálásak, amiért méltóztatsz kizsákmányolni őket!
22/26 anonim válasza:
# 21 Állítólag olyan kevés ez a pénz egy lakás valós értéke után százalékban mint befektetés , hogy ezért nincsenek hatalmas lakásbérbeadók magánszemélyeknek , kivétel az önkormányzat által pénzel kitömött rokoni cégek diákszállás néven :D . A bankban többet kapsz idegeskedés nélkül szokták mondani akik bérelt lakásban laknak . A zászló mindenkinek áll !
23/26 anonim válasza:
# 21 Ne féljél most annyi lakást vehetsz olcsóban amennyit akarsz ! Senki nem vett el előled semmit :) Vagy szerinted nincsen eladó lakás ?
24/26 anonim válasza:
Olcsóbb lenne lakást venni, ha nem vásárolnák fel azok, akik nem tisztességes munkából óhajtanak megélni!
25/26 anonim válasza:
# 24 Nem elég olcsóak a lakás árak európai szinten ? Marad neked tasmánia !!
26/26 anonim válasza:
Magyar szinten nem elég olcsóak! Mindig van lejjebb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!