Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Zavarhatnak ilyen későn?

Zavarhatnak ilyen későn?

Figyelt kérdés

Sziasztok, most költöztünk pár hónapja albérletben, és a tulajok este 8-kor akarják átvenni a pénzt mikor jönnek érte.

Megtehetik? Hisz este 8-kor szerintem már elég b*nkósság...

Tehetek ellene valamit? Vagy csak szóban kérhetem meg őket, hogy jöjjenek előbb? És ha nem-et mondanak?

2014. jan. 5. 22:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
A vevő a Király ! A bérlő az csak albis :)))
2014. jan. 6. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Gyuri vagyok.. Nem te vagy a "Kérhetem, hogy csak 1 ember jöjjön?" http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__5237879-kerh.. probléma XDDD
2014. jan. 6. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:

"A vevő a Király ! A bérlő az csak albis :)))"

He, te miről beszélsz? Aki nem is akarja eladni a lakást, hanem hosszú éveken át kiadni akarja az pont leszarja a vevőket. Neki igenis a bérlő a király. A jó bérlő. Aki mindig időben fizet, aki nem veri szét a lakást, akire nem panaszkodnak a szomszédok stb. Akit cserébe a tulaj igyekszik nem elüldözni mert utána kap egy rossz bérlőt...

2014. jan. 7. 02:39
 14/17 anonim ***** válasza:
# 13 Az albisok szeretik ám fényezni magukat :) De sokból lehetne király , olyan Dózsa Györgyösen megkoronázva .
2014. jan. 7. 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a 8 nem késő, és havonta egyszer van. Főleg, ha az egész 5 perc.

Amit nem értek, minek megy oda 3-4 ember? Mit csinálnak?

2014. jan. 7. 14:27
 16/17 A kérdező kommentje:
nem zavar a 3-4 ember, de nem tudom, h miért jönnek ennyien. :D ez számomra rejtély... :D
2014. jan. 7. 20:32
 17/17 anonim ***** válasza:

" Az albisok szeretik ám fényezni magukat"

Biztos van ilyen is. Én nem erre gondoltam.

2014. jan. 7. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!