Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Zavarhatnak ilyen későn?

Zavarhatnak ilyen későn?

Figyelt kérdés

Sziasztok, most költöztünk pár hónapja albérletben, és a tulajok este 8-kor akarják átvenni a pénzt mikor jönnek érte.

Megtehetik? Hisz este 8-kor szerintem már elég b*nkósság...

Tehetek ellene valamit? Vagy csak szóban kérhetem meg őket, hogy jöjjenek előbb? És ha nem-et mondanak?

2014. jan. 5. 22:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
Szia! Kérd meg őket, hogy menjenek kicsit hamarabb ha tudnak, mert a 8 óra nektek már késő. Nem tesznek nektek szívességet azzal, hogy ot lakhattok, hiszen fizettek érte. Ez egy szolgáltatás, a vevő pedig a király :)
2014. jan. 5. 22:43
 2/17 anonim ***** válasza:
63%

8 órakor azért még a legtöbb felnőtt ember ébren van és ha nem is, akkor sem hiszem, hogy olyan megterhelő ez havonta 1x.

Egyébként meg maximum megkérheted, kötelezni nem tudod rá.

2014. jan. 5. 22:49
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Már miért bunkóság?

Nyilván nem alszol még olyankor (de a 8 hónapos fiam sem, mert akkor fürdetem), ha fél 11-kor még netezel....

2014. jan. 5. 23:14
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Ha csak annyi ideig tartanak fel, hogy átveszik a pénzt, aláírják az átvételit, max 15 perc, akkor elviselhető havonta egyszer, nem?

Légy nagyvonalú :)

2014. jan. 5. 23:19
 5/17 anonim ***** válasza:
38%

" Nem tesznek nektek szívességet azzal, hogy ot lakhattok, hiszen fizettek érte. Ez egy szolgáltatás, a vevő pedig a király"

Egyetértek! Amíg rendesen fizet valaki addig az ilyesmit ő diktálja! Ha nem tetszik, akkor fizetek utalással.. Ja hogy csak a kp jó? Akkor alkalmazkodjon a tulaj.

Én eddig szerencsére csak olyat fogtam ki aki nagyon rendes volt, úgy ahogy mondod: aki fizet, az a "király". Oké, mi amennyire tudtunk mindig alkalmazkodtunk, de alapvetően mindig az volt a felállás, hogy a tulaj kérdezi nekünk mikor lenne jó, mondok időpontokat és abból választ. Nem pedig én alkalmazkodom hozzá.

Persze az is igaz, hogy mindig rendesen fizettünk, fizetünk, nem verjük szét a lakást stb...

2014. jan. 6. 02:56
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem hajlandóak másik időpontra, akkor nem kapják meg az áhított pénzikéjüket, ennyi. Nem vagy köteles úgy ugrálni, ahogy ők fütyülnek.
2014. jan. 6. 11:37
 7/17 A kérdező kommentje:
Most már szerintem akkor majd bekeményítek egy picit, hogy vagy jönnek amikor én mondom vagy utalok. :)
2014. jan. 6. 12:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális tulajnál elég egy tök normális beszélgetés is, hogy a 8 órát már kicsit későinek érzed, jöjjenek 4 és 6 között inkább, pont.

Egyébként mi még fiatalok vagyunk, sosincs semmi elfoglaltságunk 8 táján, akkorra már a vacsi is lefut. Ellenben ha gyerek van a háznál, engem is zavarna, ha pl. fürdetés és az esti tevékenységeink között zavarnának meg félúton, hogy jöttek a pénzért.

2014. jan. 6. 12:12
 9/17 A kérdező kommentje:
fiatalok vagyunk nincs gyerek, de tegyük fel a bárom 7-ig dolgozik hazaesik kb háromnegyed 8-ra nem tud fürdeni nem tud enni nem tud semmit csinálni mert várnunk kell rájuk. lehet h havonta csak 1 nap, de nekünk is lehet dolgunk este 8-kor, azért ilyesn este akarnak jönni, mert vagy 3-4 ember jön és csak így ér rá az összes. hát bakker....
2014. jan. 6. 12:36
 10/17 anonim ***** válasza:
Az már eleve gáz, hogy 3-4 ember jön! Miért nem elég egy?! És végigcsörtetnek négyen sáros lábbal a lakáson "szemlélődés" címén? :O :(
2014. jan. 6. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!