Milyen albérlőnek lenni?
Gyerekkori barátommal elköltözzünk otthonunktól 250 km-re, Győrbe egy albérletbe, ahol már lakik 2 albérlő kiket nem ismerünk. Fejenként 30.000 Ft.-ot kell fizetnünk rezsivel együtt. kíváncsi lennék hogy ezt milyen árnak tartjátok...
Még nem laktam sosem albérletben se idegenekkel, nem tudom, pontosan hogy működik ez milyen egy albérlő élete??
A nagy szart, rossz ár. Még ha 1 szobát kapnak akkor is full jó. Győr tele van egyetemistával, 15-20 ezer/fő+rezsi áron mérik az albérleteket!
Rezsivel 30 ezerért nem fog külön szobát kapni az tuti...
9-esnek adok igazat. Én pont ezzel szenvedek. 10 éve vettünk egy ingatlant, szépen felújítottuk, vidéken, elég jó helyen, faluközpontban, orvos, bolt, iskola, minden 10 perc gyalog. A város busszal 20 perc. Na, de hiába, ha sorra csuktak be itt a gyárak, egyszerűen nincs munka. Pedig jó az önéletrajzom, már több fejvadásszal is konzultáltam, azt mondták Pesten 1 hónapon belül találnék állást.
Komolyan gondolkodom, hogy adjuk el, és költözzünk, de most azt mondták, hogy jó, ha 15 millát kapnék érte, nekem több, mint 20-ban van már. És mire eladod? Akár évek is, addig meg ingázzak Pestre napi 4 órát? Már, ha felvesznek egyáltalán ilyen feltételekkel.
Komolyan bánom már, hogy vettünk saját házat, ennyiből kijött volna az albérlet egész életemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!