Droidombre kérdése:
Egy 30nm-es új építésű lakás átlagos gáz számlája mennyi szokott lenni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 20:54
1/5 anonim 

válasza:

Több dologtól is függ. Pld. mennyit szellőztetsz, mennyire zárnak a nyilászárók, milyen hőfokot igényelnek a bentlakók. Így előfordulhat, hogy valaki havi 9 ezret fizet, más pedig 18 ezret.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Én olyan 15-re kalkuláltam, de szerintem 10-re is ki lehet hozni tudatos használattal. Gondolom még azzal is spórol az ember a fűtésnél pl, ha javarészt csak 9 órát tölt otthon, azaz aludni jár haza.
2013. jún. 14. 22:33
3/5 anonim 

válasza:

Jól gondolod. Ha nincs, tetess fel egy thermosztátot valamelyik falra /nem drága/ és állíts be egy minimális hőfokot arra az időre, mikor nem vagy otthon. Ez általában 14-15 fok.
4/5 anonim válasza:
Nekem 17.000, a falak szigeteletlenek, bár az ablakok ki vannak cserélve. 25 fokot szeretek, és naponta legalább kétszer sokáig zuhanyozom.
5/5 anonim 

válasza:

Az enyem 22 nm-es ujepitesu de magas a belmagassag.
Mivel minden oldalrol korbe van futve a lakasom, /mindenhol van szomszedom/, nalam szinte semmi futes sem kell.
Nagyon jo persze a szigeteles is.
Maximum futesem 3 ezer volt per ho.
: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!