Albérlőként mit tehetek?
Figyelt kérdés
Albérletben vagyunk a párommal, a másik két szobában lakik még plussz két albérlő, akik nem szeretnek takarítani. Soha nem pakolnak el maguk után. A főbérlővel is beszéltem már erről az ő válasza csak annyi volt, hogy beszéljük meg egymás között. Én már leültem velük többször is megbeszélni, hogy a saját cuccukat pakolják el maguk után, meg felvetettem, hogy minden héten takarítson más,de mint ha a falnak beszélnék. Mit tehetek, hogy végre ők is kivegyék a részüket a takarításból?2013. dec. 3. 11:21
1/6 anonim válasza:
Mármint a saját részüknél nem takarítanak?
2/6 A kérdező kommentje:
A közös helyiségekről van szó, a saját szobájukban felőlem azt csinálnak amit akarnak. A szerződésben benne van, hogy a közös helyiségeket tisztán kell tartani, de nem igazán érdekli őket. (A főbérlőt el írtam, a tulajjal beszéltem.)
2013. dec. 3. 12:00
3/6 anonim válasza:
Elkell költözni ha nem megy az együttélés...
4/6 A kérdező kommentje:
Nem jó szántamból vagyok albérletben, csak a jelenlegi helyzetben nem egyszerű saját lakást venni. A mostani albérletben mi vagyunk ott a legrégebb óta és nem tudom, hogy miért nekünk kellene elköltözni. Vagy ez már mindenkinek ilyen természetes, hogy a koszban kell élni. És lehet nekem van hülye felfogásom, hogy szeretek tisztaságban tudni környezetemet.
2013. dec. 3. 13:58
5/6 anonim válasza:
Én ezt sose értettem miért jó négyen együtt élni ha nem is vagytok jóban. Költségvetési okokat szoktak mondani, de nekem valahogy az jön ki, hogy kb ugyanannyi ha csak ketten vagyok a párommal egy kis garzonban. És az is sokat számít, hogy ketten tudunk spórolni, míg több emberrel együtt élve nem lehet annyira mert közös lónak ugye a háta...
6/6 anonim válasza:
Megoldás, a kukát beviszed szobába, és megmondod hogy saját szemetüket tartsák a saját szobájukban. Étkészletet is el lehet tenni, mindenki tartsa tisztán a sajátját, ami az övék azt bepakolod hozzájuk. Előbb utóbb csak megunják a saját mocskukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!