Mit tehetek eben a helyzetben?
Adott egy bérbe adott lakás,a főbérlőnek 2 éven kersztül folyamatosan mindig pontosan volt odaadva a pénz évente 1 elszámolás volt hogy van e valami tartozásunk vagy nincs.
2 hónappal ezelőt eggyik családtagom kórházba került több műtéten is átesett és mint tudjuk a gyógyszerek nem olcsók.
A főbérlővel közöltem hogy nem tudom eggyöszegben kifizetni az albérleti díjjat ezt megértette de most követeli a pénzt"uzsora kammattal" 200 ezer forintot akar tőlem behajtani mikor 100 ezer forint sincs a tartozásom.
jelenleg folyamatosan fenyeget hogy jön az embereivel és kirak a cuccaimat meg nem vihetem mert itt maradnak a tartozás felyében.(csak a szerszámaim érik a 2x esét a tartozásnak) sehogy nem lehet vele megállapodni csak a fenyegetőzésre képes.szerződésünk nincs mivel így olcsóbban adta ki az albérletet. mit tehetek az ellen hogy ne rakjon utcára addig amíg nem találok másik albérletet?
1./ feljelentewd a NAV-nál. Garantáltan nem lesz olcsóbb a dolog neki
2./ Sajnos,a bérlő megteheti, hogy nem mozdul a lakásból és nem is fizet. Szóval, ha ki a kar rakatni onnét, akkor ő követi el ellened a magánlaksértést, tehát, ha kihívod a rendőröket, téged fognak védeni,nem a tulajt. Ez van. Egyébként jó lenne vele megegyezni,de,ha nem érti a témát, esetleg vesd fel neki ezeket, amiket mondtam
Ha nincsen pénzed mi a garancia , hogy legközelebb MEGINT nem üt be a mennykő ??
Az ha valamiről tudod miért olcsóbb , ez ráutaló magatartás , tehát te is adócsaló vagy !
Ha Ő van bejelentve a lakásba a rendőrök be sem mehetnek az Ő engedélye nélkül csak ha van végzésük , önhatalmúlag az ügyészség megüti a bokájukat :)))
Pénz nélkül marad a hajléktalan szálló , vagy bérelj a cuccodnak egy garázst .
Látom nem értitek, pénzem van fizetek rendesen a bajom az hogy a 100 ezer forintos tartozásomra ő kér még 100 ezret uzsorakamat ha nem fizetem ki neki akkor ki rak értitek hogy közben én az albérletet és a rezsit ki fizettem neki!
így már érthetőbb? igen és szerintem pofátlan mert ide van be jelentkezve és mivel ez panel a közösköltséget is fizetem utána vagy nem így van?
Pontosan így tettem de előte még jól fel is fűtöttem a lakást ki mostuk az összes cuccunkat STB had fizessen
jöhetnek a -kommentek a főbérlőktöl --.--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!