Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak eben a helyzetben?
Ma lett volna a második randink, de tegnap kaptam a csajtól 1 sms-t, nem akarom hogy bármiféle kapcsolat legyen köztünk!!
22 F vagyok minden csajjal így járok, pedig elvoltunk meg minden, de milyen dolog az ilyen se az okát nem tudom se a telot nem veszi fel inkább kinyomja!
Nem ilyenek ismertem meg nem értem mi baja lehet!
Vajon megapprobáljam ma felhívni?
Ti csajok nekekte megváltozna azért a véleményetek? vagyis nem tudom mi a gond!
Szerintem ne hívd fel, ne törődj vele, ne próbálj semmiféle kapcsolatba kerülni vele, még ha az utcán összefuttok is, max. köszönj neki.
Még ha nem is tetszel neki, elég illetlenség így lerázni valakit, úgyhogy nem érdemel meg. Próbálj nyitott maradni a csalódások ellenére is és próbálkozz továbbra is, mert egyszer eljön, aki hozzád illik és nem ilyen paraszt!
Én ennyit tudnék tanácsolni!:)
Nézd felesleges írnod neki, vagy épp hívnod. Én magamból indulok ki, előfordult már velem is hogy egyszerűen meggondoltam magam, vagy jött egy jobb, vagy csak úgy rájöttem hogy semmi közös nincs bennünk, vagy egyéb kifogás, és volt olyan is hogy nem akartam közölni ezt a másik féllel. Tudom hogy ez gerinctelenség, de ez a könnyebb út.
Saját magad röhögteted ki ha hívogatod, nem véletlenül nem veszi fel... el kell fogadnod a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!