Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szüleimmel nagyon rossz a...

Szüleimmel nagyon rossz a viszonyom. Elköltöznék. Mekkora keresletből tudnék megélni?

Figyelt kérdés

Nem nagyon találtam jobb kategóriát, de itt úgy láttam sokan vannak hasonló helyzetben.Szóval 18 éves fiú vagyok, és szeretnék elköltözni.Az érdekelne hogy egy hónapba mennyi egy személyre (rám) a rezsi és a kaja?Ha nagyon sporolok mennyiből tudnám kihozni?És milyen árban szerezhetek albérletet?(barátaim nincsenek, szóval nem tudok kivel közös albérletbe menni)

Előre is köszi a válaszokat!

2013. nov. 16. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%
9-es, miket eszel, hogy 20 000 havonta a kaja? Nekem még akkor sincs annyi, ha épp nem spórolok. Akkor volt húszezer havonta a kaja, amikor még a szüleimmel éltem, hármunknak annyi volt egy nagybevásárlás. Ha valaki olyan helyzetben van, mint a kérdező, akkor meg nyilván igyekszik majd spórolni, ahol tud, és nyilván a kaján lehet a legtöbbet. Szóval az tuti nem lesz 20 000.
2013. nov. 16. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, én is spórolok, de simán van egy nap több, mint ezer forint az étkezés sajnos, az pedig egy hónapban inkább 30 ezer is, mint 20!

És én konkrétan koplalok...

2013. nov. 16. 19:40
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Egy napra ezer forint? O.o Te jó ég! Hol vásároltok? :/
2013. nov. 16. 19:41
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Inkább én kérdezem: hol vásárolsz??

Veszek reggel mondjuk két joghurtot és egy Hohes C-t (két dl) - 600,- Ft már ez önmagában

Veszek ebédre mondjuk egy levest, az olyan 300 Ft és veszek még három szem mandarint, az is kb. 300.

Este eszek három főtt tojást, az mondjuk van itthon, és ált. nem én veszem, de ez akkor is több, mint ezer.

Tudom, ehetnék 20 Ft-os üres kifliket is, ez tény...

2013. nov. 16. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Ja, ha egyenként vásárolod meg a kajákat minden napra, akkor ne csodálkozz. :D De ez azért elég luxus. Negyed ennyibe kerülne, ha hetente elmennél boltba, ami mondjuk nem az éjjel-nappali meg nem a büfé a népligetben és normálisan bevásárolnál, ahogyan az átlag ember teszi. Ki a fenének jut eszébe naponta egyenként megvenni a kaját minden étkezéshez? Én nem hinném, hogy a kérdező ilyen életmódban gondolkodik. Milliomos ismerőseim nem csinálnak ilyet.
2013. nov. 16. 20:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de azt írja nem akar közös albérletet. Márpedig a szoba bérléséhez általában lakótárs is van. Tehát egy egy szobás, normális garzon pesten 50 ezer. Plusz közös költség, rezsi, bérlet ami ha felnőtt vagy, az 10 ezer. Úgyhogy ez 70 ből nem jön ki.
2013. nov. 16. 20:38
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
14-es, ez azért elég durva. Kinek van pénze minden egyes napra venni egy hohes c-t, ha spórol a kaján? Ez pénzszórás, persze, jó hogy megteheted, de ne ezt írd kiindulópontnak egy olyan embernek, aki örül, ha majd a rezsit ki tudja fizetni. Am te is jobban járnál, ha elmennél hetente, kéthetente vásárolni, vennél értelmes kaját és nem akkor nem kellene gyümölcsleven meg levesen koplalnod, miközben szórod a pénzed.
2013. nov. 16. 20:40
 18/20 anonim válasza:
14! ha ennyi eszed van, meg is érdemled, hogy koplalj. Ha majd családod lesz gyerekekkel, a párodra bízd a pénzköltést!!!!!
2013. nov. 16. 20:42
 19/20 kovpet ***** válasza:
Tisztálkodószer is kell meg néha ruha is. Tisztítószer is. Azért nem csak a lakás meg a kaja a költség, bár ezek a legnagyobb költségek, az tény.
2013. nov. 16. 20:56
 20/20 anonim válasza:

Olvas a neten , h hátha van olyan aki szobatársat keres vagy hasonló! amugy albi kb 25-30ezer+rezsi változó olyan 40-50közöt kijön! +étkezés!

De Budapest 21ker (csepelen) van jó kis albik olcson!

2013. nov. 18. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!