Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kutyát az albérletbe?

Kutyát az albérletbe?

Figyelt kérdés
December közepén költözünk el onnan ahol most vagyunk albérletben, de én nagyon szeretnék már egy kistestű kutyát. A főbérlő, mikor ideköltöztünk, mondta, hogy kutyát nem hozhatunk, mert fél, hogy összekarmolja a padlót (amit egyébként kb. 50éve raktak le, mikor épült a háztömb). Mivel havonta 2x találkozunk a főbérlővel, ezért gondoltam már rá, hogy simán lehetne egy kiskutya, és addig a párom levinné sétáltatni, míg a főbérlő feljön a pénzért, illetve az órákat leolvasni. A szerződésben nincs semmiféle pont erről, hogy nem lehet kutyánk és hozzáteszem, be sincs jelentve ez a plusz jövedelem neki, ami ugye kötelező lenne. Szerintetek merjem megkockáztatni mert úgysem derül ki, vagy várjak most már 2 hónapot december közepéig? Előre is köszi a NORMÁLIS válaszokat!!
2013. okt. 26. 11:58
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Még hozzátenném, hogy főként azért szeretnék kutyát, mert sokat vagyok egyedül, mert teljesen ellentétesen dolgozunk a párommal, és jó lenne egy kis társaság azokon a napokon. Tudom,hogy mekkora felelősséggel jár egy kutya, mert mindig is volt a családunkban, akkor is, mikor lakásban laktunk és akkor is, mikor kertes házban. Tudom, hogy naponta többször le kell menni vele, esőben, hóban, -20 fokban,teljesen tisztában vagyok ezekkel.
2013. okt. 26. 12:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Tehát azt az elvet vallod, hogy mivel ő nem fizet adót, akkor te megszegheted a szóbeli megállapodást? És honnan tudod, hogy tényleg nem fizet? Te vagy a könyvelője?

Várd meg a decembert, jobb a békesség.

2013. okt. 26. 12:09
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, csak tényleg már régóta vágyom egy kutyára. Onnan tudom, hogy elmondta.
2013. okt. 26. 12:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Egyébként ő sem kérdezte meg tőlünk, hogy akarjuk-e a kb. 10 virágát locsolni,gondozni, tárolni a hanglemez lejátszóját, a videoton 30 éves tv-jét, az apja képeit nézegetni meg a róla készült gyerekkori képeket,(mert hogy ezeket fent hagyta a falon és mikor jön, mindig megkérdezi hol vannak mert én ugyebár levettem) mindazért, mert neki ezek emlékek. Szerintem ez sem teljesen normális.
2013. okt. 26. 12:20
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
lesz akkor kutyád, amikor olyan albérletbe költözöl, ahol engedik. Röhejes, hogy nem vagy képes kivárni azt a kis időt.
2013. okt. 26. 12:22
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

Az ő lakása, ő szabja a feltételeket. Az, hogy bejelenti a jövedelmet vagy sem, annak semmi köze a kutyakérdéshez.

Te amikor beköltöztél vállaltad ezt a feltételt. Ha kutya kell, akkor keress másik albérletet, mert ha megtudja a szomszédtól, akkor simán kirakhat titeket.

2013. okt. 26. 12:51
 7/18 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyen kerámiától mentsen meg a JÓ ... " 50éve raktak le, mikor épült a háztömb " :)))) Neked mid van ??? Közölném veled a népdalt .... REPÜLJ PÁVA .. De messzire !!!
2013. okt. 26. 15:24
 8/18 anonim ***** válasza:
39%
KUTYA NEM VALÓ LAKÁSBA.
2013. okt. 26. 15:33
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
Mellékesen jegyzem meg, hogy vannak akik kisgyerekesnek sem hajlandóak kiadni a lakásukat. Ez van, keresni kell olyat, ahol lehet kutyát tartani.
2013. okt. 26. 15:38
 10/18 anonim ***** válasza:
38%
A kutya nem csak a padlót kaparja .. IGÉNYTELEN bérlőknél a kutya magasságáig koszos lesz a fal ! De a konnektorok kikaparása, rágása , is nem semmi , ajtók kaparása, párkányok , na meg a kutyaszőr a parketta fugában , a lefolyó eldugul a kedvenc fürdetésétől , ,,mert a bérlő az OKOS , nem az ő hibája meg kell javítani ..... Az ilyen bérlöt el kell zavarni a .......
2013. okt. 26. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!