Milyen környék budapesten a 10. kerületben a száva utcai tömblakás?
Ezekre gondoltál?
A város szívének nem mondanám, inkább külváros, bár a közlekedés jó: busz, metró, villamos, vonat, minden ott van egy köpésre! Ja pláza is van a közelben, és persze az üllői úti k*rvák is arrafelé bonyolítják az üzletet!
:D
Én egy teljes évig laktam a Száva utca kettes számú lakótömbjében, pontosabban a C épületben, nagyon csendes, nagyon nyugis környék, a szomszédok normálisak és nem zajosak, az üllői út miatti zaj sem zavaró, mert éjszaka nem nagyon járnak arra autók. A közlekedése remek, Határ úti metró 4-5 perc, szemben vele az Europark, éjszakai közlekedése is tökéletes, az éjjeli busz a belvárosból a ház előtt tesz le. ÉS igen, VOLTAK prostituáltak a sarkon, aztán idén áprilisban felszereltek a sarokra egy kamerát és vége lett a businessnek végérvényesen.. Ha nem adta volna el a főbérlőm a lakást, biztosan nem jövök el onnan! Remélem segítettem
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!