Általában mennyi idő alatt kel el egy albérlet?
Általában ami jó az szinte azonnal, 1-2 napon belül. Bár mostanság már talán kezd lecsengeni a diákok serege. Legalábbis a többség már szerintem megtalálta új otthonát, így egyre több esély van rá, hogy nem azonnal, hanem 2 nap után is megvan a hirdetett albérlet :)
Mi most kerestünk pár hete és rengeteg olyanba futottam bele, hogy délután kirakták a hirdetést, este hívtam és már elvitték (vagy legalábbis lebeszélték a megtekintést, másnap pedig szólt, hogy elvitték...)
Végül sikerült találni, de ezt is úgy hogy én voltam az első megtekintő.
Én azt mondom ami 3 napig nem kell senkinek az olyan is. Drága és/vagy lepukkant stb.
Mármint ezt ilyen átlag albikra mondom, a 40-70 ezres kategóriában amire sok az érdeklődő. Drágábbakra kisebb az igény, így én el tudom képzelni, hogy egy havi 150 ezres albérlet ár/érték arányban nagyon jó és mégse megy el 3 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!