Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha azt szeretném, hogy a...

Ha azt szeretném, hogy a barátom hozzámköltözhessen, azt kinek kell jóváhagyni? A főbérlőnek vagy a tulajonosnak?

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Nem ugyanaz a kettő? Akivel szerződésed van. Megjegyzem ha normális, akkor ebből nem csinál ügyet.

Én csak annyit kértem a bérlőnktől, hogy mondja meg, de ettől nem emelünk díjat és nem tesszük ki, csak tudni szeretnénk ki lakik a lakásunkban.

Szerintem azért érdemes megbeszélni velük, ha normális a bérbeadó akkor nem is fog ezzel különösen törődni.

2013. aug. 29. 19:57
 2/4 kiad-lak ***** válasza:

Szerződésben illik rögzíteni kik az együtt költözők. Ha változás van azt mindenképp egyeztetném a bérbeadóval. Nem kerül semmibe és építi a jó viszonyt.

2. kérdés:

Rendkívül veszélyes úgy bemenni egy ingatlanba, hogy nem tudod kivel szerződtél. Ezt egyedül a tulajdoni lapból tudhatod meg. (II.rész) Ha sajnálsz egy ezrest rá, akkor így jártál.

2013. aug. 30. 10:14
 3/4 anonim válasza:

Szerintem meg senkivel. Ha csak úgy minden nap ott aludt, azt sem jelentetted be, nem? Pedig ugyanúgy használt mindent...

Agyrém a bérlőknek ez a mindent tudni akarása.

Kevesen tudják, hogy például nem is tehetik be a lábukat a lakásba, míg te ott tartózkodsz. Meg az egyéb jogokat. Érdemes utána nézni

2013. szept. 5. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak annyit értem, hogy gyereket ne hozzon. Bútorozott lakás volt, és nem minden kisgyerekes család tud vigyázni rá.
2013. szept. 5. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!