Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ez a lakás meg van még vajon?

Ez a lakás meg van még vajon?

Figyelt kérdés

Él még a hirdetés vajon? Gyanúsan olcsó. Illetve nem tudja valaki merre van pontosan? (Hány szám)

[link]

2013. aug. 9. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem hívod fel? Minden kérdésedre választ kapnál....
2013. aug. 9. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, megvan. Robbanás a Pacsirtamező – Tímár utca sarkán volt.
2013. aug. 9. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan ennyire naiv vagy? Megnéztem és ez a legtipikusabb kamu hirdetés. Teljesen felesleges felhivni. Sose volt meg. Csalók hirdetnek ilyeneket. Ez 100% kamu hirdetés. Ha felhívod az lesz a szöveg, hogy be kéne fizess 7000 forintot mielőtt megnézheted.
2013. aug. 10. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Illetve általában mondom, hogy abszolút felejtsd el, hogy 3 szobás lakást kapsz 50 ezer forintért Budapesten. Ráadásul ennyire rendben lévőt és nagyot mint a képeken. De még rosszabb állapotút se kapsz ennyiért. Nagyon nem vagy tisztában az árakkal ha ezt egy percig is komolyan vetted és komolyan tetted fel a kérdést.
2013. aug. 10. 09:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem Pesten lakom, így tényleg nem tudom az árakat... Pedig ez volt az egyetlen lakás ami tetszett eddig
2013. aug. 11. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:
50-ért jobb garzon vagy max 1,5 szobás reális. Amúgy felhivhatod ezt is ha szeretsz telefonalni, csak ne dőlj be a csalásnak. Ez annyira nagyon irreális, hogy na... Ha ilyet akarsz akkor az 70-100 ezer lehet kb.
2013. aug. 11. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!