Albérletünkben állandó lakcímen voltunk, nem jelentkeztünk még ki, azóta a lakás új tulajjal rendelkezik. Büntethetnek?
Az új tulaj nem nézett utána, ki van a lakásba bejelentve?
Ha tudta, hogy oda vagytok bejelentve és úgy vette meg a lakást (esetleg az adásvételi szerződésben i szerepel) akkor nem lehet gond. Egyébként igen.
Amikor lakast vettem az ev elejen, lakcim valtoztatasomkor elso dolgom volt, hogy megnezettem az ugyintezovel ki van bejelentve oda.
5 fo volt bejelentve, abbol 3 allando, 2 tartozkodasi.
Azonnal kenyszer kijelentest tettem indokolva persze, mert kerik. Plusz az adas-veteli es a tulajdoni lap is nalam volt.
5 perc alatt hontalanna valtak. Azota az egyik meg is latogatott, hogy mirt rakattam ki. Mondtam, hogy enyem a lakas, megvettem es nekem o ne tartozkodjon itt meg papiron se.
Elnezest kert es tovabb allt. Bar elsonek a stilusa tenyere viszketo volt..
Gondolom hivatalbol kiertesitettek oket.
Laktam en is albiba, voltam mind a ketfelekeppen bejelentve, de azonnal kijelentkeztem, ahogy elkoltoztem onnan. Nem volt szuksegem a kellemetlensegekre.
Ha annyira zavarja az új tulajt, hogy odavagytok bejelentve, akkor miért nem kér kényszerkijelentést, ahogy én is tettem?! Ingyen van és pár perc alatt hontalanok lesztek. Neki ez jó, ti meg .. hát így jártatok.
Bocsi, de ha ez eszébe jut vag idáig elmegy, akkor rátok ez vár. Ugyhogy szerintem inkább lépjetek hamarabb.
Jah,köszönöm szépen!
Egyébként elgondolkodtató, hogy ez van ebben az országban,kifizetsz 70-80-100 ezer forintokat egy lakásra és annyit nem érdemelsz,hogy hivatalos és egy apró-cseprő ügyeidet intézhesd,mert nincs lakcímed!Tökmindegy,hogy nincs lakcímem vagy olyan van amivel semmit nem tudok Pesten kezdeni!Az emberek teljesen bizalmukat veszítették,mindenki mindenben a rosszat,a visszaélést látja és önzően csak a saját sz..os érdekeire gondol...De ez már egy másik fórum tárgya,csak bosszantó,mert alapvető jogom lenne ahhoz,hogy tisztességes munkával megkeresett pénzemet bérelt,tökéletesen rendben tartott lakásomhoz legyen egy IDEIGLENES!lakcímem...szomorú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!