Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyi lenne a rezsiköltséget...

Mennyi lenne a rezsiköltséget két főre egy kétszobás albérletnek ha csak az egyik szobát lakjuk körülbelül?

Figyelt kérdés
Illetve mik azok az alapvető dolgok amiket be kell szerezni egy albérletbe. Nem szeretném, hogy bármi is kimaradjon. A lakás bútorozatlan de bútorunk az van. A fűtés az házközpontú megoldással van. 2. emeleti a lakás és elméletileg körbe van fűtve.
2013. júl. 25. 18:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem a fővárosban van hanem Gyulán.

A fővárosban azért nem hiszem, hogy lehet ennyiért bérelni :) Még itt is szerencsések vagyunk

2013. júl. 26. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ugyanezeken a dolgokon tanakodom én is, tőled 30km-re. :)Első közös otthon, 23 évig anyákkal éltem, most költözünk a férjemmel saját kuckóba.

Mi is bútorozatlan albiba mennénk-akár két hét múlva költöznénk-, sok minden már megvan, még több hiányzik. Nem hiszem, hogy olyan sokat tudnátok spórolni, mint fent írták, de valamennyit biztosan ilyen albiár mellett. Ha van kedved, összevetni listáinkat, írj! :)

2013. aug. 2. 14:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Van egy sorstársam :) Ennek örülök :)

Írd meg kérlek üzibe, hogy mi az ami megvan meg mire gondoltál még amit megveszem aztán megírom én is :)

2013. aug. 4. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!