Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérletet át lehet festeni?

Albérletet át lehet festeni?

Figyelt kérdés
Bérelni szeretnék egy lakást. Lenne még egy pár kérdésem. Átfesthető a lakás ha nem tetszik a nappali vagy úgy az egész színe? Illetve ha meg van adva hogy havi 50 a lakbér, és ketten mennénk akkor kettőnk közt oszlik el ugye? Nem teheti meg hogy 2x 50? Illetve bejelentkezhetek oda vagy ezt megtagadhatja?
2013. júl. 23. 18:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szó nélkül ne fessél át semmit soha, mert lehet ebből gond.

Pl amikor átadta a lakást és a falak kifogástalan állapotban vannak te úgy vetted ki.

Az más kérdés ,hogy neked nem tetszik a kék és pirosat akarsz mondjuk.

Ezeket jobb lepapírozni, mert amikor elmész onnan, nehogy kitaláljon valamit pl.: a fal kék volt amikor átadtam ,te meg önkényesen sárgára festetted és akkor nekem most vissza kell festetnem kékre és ezt levonom a kaucióbol.

Vagyis nem minden esetben örülnek a főbérlők az önkéntes festésnek.

Pl.: itt alattam kiadtak egy lakást, most lett felújítva és akinek ki lett adva az nem fúrhat ,szegecselhet csak úgy ,szólni kell a főbérlőnek és a főbérlő emberei ingyen csinálják meg.

A főbérlő valami KFT. szóval biztos több lakásuk is van.

2013. júl. 29. 18:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Ja és valami mondjuk egy 50 ezres albérlet nem minden esetben 50 ezer.

pl.: volt már rá példa ismerettségemben ,hogy 3-4-en metnek volna és a főbérlő azt mondta ,hog az 50 ezer 55-60 ezer.

Indoklás: több ember többet amortizál.

Van aki elfogadja ezt van aki nem.

Mindig legyen mindenről papírod ,ami a te érdeked.

2013. júl. 29. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Általában az albérleti ár 2 emerre vonatkozik és több esetén néha, ritkán szoktak emelni.

Vagy kikötik ,hogy csak egyeteimsták,vagy csak gyerektelenek.

2013. júl. 29. 18:25
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Találtam egy lakást a neten, még nem láttam csak képen de ezt festeni nem kell mert így tetszik ahogy van :) Bár a képek felszögeléséért remélem nem szólna :)

Az internet/Tv előfizu hogy működik? Tart. helynek jelentkeznék be majd ha beválik a lakás. A saját nevemre lesz?

2013. júl. 29. 20:30
 15/17 anonim ***** válasza:

"Találtam egy lakást a neten"

Nagyon ne éld bele magad. Ami kicsit is normális és nem átverős hirdetés az pár óra alatt elkel. Rengeteg hirdetés van a neten, de a többség sajnos átverés. (=ingatlaniroda, aki le akar húzni pár ezer forinttal minden embert, de lakást azt nem fogsz látni...)

2013. júl. 30. 00:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, hallottam hírét. És gyanúsan olcsó is a lakás ahhoz képest hogy milyen és milyen helyen van
2013. júl. 30. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:
A gyanúsan olcsó az mind ilyen átverős. De még a nagyjából reálisak többsége is ilyen. Sajnos. Én is most keresek lakást ezért tapasztalatból mondom. Alig-alig találok igazi, valós hirdetőt, tehát magánszemélyt. Csupa-csupa átverős ingatlanossal van tele a netes hirdetőoldalak mindegyike!! :((
2013. júl. 31. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!