Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ennyiből meg tudok élni?

Ennyiből meg tudok élni?

Figyelt kérdés

Albérletbe költözök és arra lennék kíváncsi tapasztaltabbaktól,hogy havi 80.000.-ból meg tudok-e majd élni,úgy,hogy olyan 20.000 körül lenne az albérlet??

21/L

2013. jan. 18. 22:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És a rezsi mennyi? mondjuk 20 akkor marad 40 ruhára kajára gyógyszerre váratlan kiadásra.Szerintem nem menne.
2013. jan. 19. 16:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Még annyi az előzőhöz hogy én 110-120 at keresek mégsem költöztem még el a szüleimtől pedig nekem saját házam is van .Félek egyedül nehéz lenne fenntartani.
2013. jan. 19. 16:37
 13/15 anonim válasza:

Szerintem vágj bele. Ennyi pénzből azért össze lehet hozni, hogy egy kevés jusson szórakozásra is. Ha 40.000 Ft-od marad minden kötelező költség után,annak bőven elégnek kell lennie.

Ötletek:

Keress olyan lakást, ahol csak zuhanyzó van. Mi ezzel rengeteg vizet spórolunk, hogy zuhanyzós lakást bérelünk, mert ha kísértésbe is esnék, hogy teleengedjem a kádat, akkor sem tehetem.

Tisztítószereken is sokat lehet spórolni. Csak a nagyon makacs szennyeződésekre, és ablaktisztításra használok vegyszereket, minden másra jó az ecet és a szódabikarbóna.

Wc-papír, zsepi, papírtörlő mindig van akcióban, ilyenkor be kell spájzolni belőle.

Tv előfizetés sem kötelező, mi ezen is nagyon sokat spórolunk éves szinten. A neten mindent meg lehet találni.

2013. jan. 19. 19:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyedül lennék egyenlőre.Félretenni nem igazán tervezem,akkor hazaköltöznék a szüleimhez(bármikor mehetek).Egyszerűen csak szeretnék egy kicsit egyedül,nyugiban élni.
2013. jan. 20. 16:21
 15/15 A kérdező kommentje:

Jah és a ruházkodással nem lenne gond,mert ebben mozog az egész család.Szórakozni meg nem igazán szoktam.=)

Köszi mindenkinek!=)

2013. jan. 20. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!