Ennyiből meg tudok élni?
Albérletbe költözök és arra lennék kíváncsi tapasztaltabbaktól,hogy havi 80.000.-ból meg tudok-e majd élni,úgy,hogy olyan 20.000 körül lenne az albérlet??
21/L
Szerintem vágj bele. Ennyi pénzből azért össze lehet hozni, hogy egy kevés jusson szórakozásra is. Ha 40.000 Ft-od marad minden kötelező költség után,annak bőven elégnek kell lennie.
Ötletek:
Keress olyan lakást, ahol csak zuhanyzó van. Mi ezzel rengeteg vizet spórolunk, hogy zuhanyzós lakást bérelünk, mert ha kísértésbe is esnék, hogy teleengedjem a kádat, akkor sem tehetem.
Tisztítószereken is sokat lehet spórolni. Csak a nagyon makacs szennyeződésekre, és ablaktisztításra használok vegyszereket, minden másra jó az ecet és a szódabikarbóna.
Wc-papír, zsepi, papírtörlő mindig van akcióban, ilyenkor be kell spájzolni belőle.
Tv előfizetés sem kötelező, mi ezen is nagyon sokat spórolunk éves szinten. A neten mindent meg lehet találni.
Jah és a ruházkodással nem lenne gond,mert ebben mozog az egész család.Szórakozni meg nem igazán szoktam.=)
Köszi mindenkinek!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!