Budapest albérlet. Miért nem találok egy garzonlakást?
KauKció nincs, kaució van!
Mi a baj a közvetítővel, nem ti fizetitejók a jutalékát, hanem a tulaj! Szerződést is a tulajjal kell könetek.
Azért alkalmaznak közvetítőt, mert nem akarnak hetente több embert kisérgetni. Attól még megnézhetitek, hogyha tetszik, akkor úgyis fel kell venni a kapcsolatot a tulajjal. Némileg védve is vagytok, hiszen mindenképp nyoma lesz a bérlésnek, kisebb a valószínűsége, hogy szerződés nélküli zsebbe bérlet lesz belőle!
keress egy normális irodát. én még egyiknek sem fizettem azért, hogy címet adjon. sőt, el is jöttek velem, mert nem adnak ki címet. minden esetben a tulaj fizet, ha létrejött az üzlet.
De kaució nélkül 99%, hogy nem fogsz találni semmit.
az aranyvesszőt felejtsed el, csak lehúzzák az embereket.
Nagyobb irodáknál próbálkozzál, mint pl. OC, DH, Makkos Ingatlan...stb.
Esetleg te is adhatsz fel hirdetést, hátha sikerül.
"A közvetítő nem adja ki a tulaj címét amíg nem fizetünk 7000 ft.ot"
Az illegális címkereskedő az nem ingatlanközvetítő. A címkereskedés egy népszerű csalási forma. A tulajdonosok nem is tudnak róla, hogy valaki árulja a címüket. Sajnos ezt a tevékenységet nem üldözik eléggé hivatalból.
Keress valódi ingatlanközvetítőt, ingyen van és több lehetőséghez jutsz. A jó albérleteket hamar elviszik, a közvetítővel a saját esélyedet növeled.
Szia! Találtál lakást?
Én is lakást keresek és két "ilyen iroda" visszajelzett, hogy fizessek 6000 6900 Ft-t, hogy megnézzek lakásokat.
De nekem ez gyanús! Még nem fizettem nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!