Albérlet keresés. Tudnátok segiteni? Egyszerűen nem jutok egyről a kettőre
Figyelt kérdés
18 éves N. vagyok és első költözésem előtt állok.
Szeretném, ha segítenétek keresni. (Budapest 11,9,7. kerületben, 30-50 ezer albidíj, max 1 hó kaució, 1,5 szobás de elég egy szobás is) linkeket írjatok
2012. dec. 13. 17:22
1/11 anonim válasza:
Általában mindenhol 2 havi kauciót kérnek, és ennyi pénzért örülj ha egy szobásat találsz. Nézek én is azért aztán ha találtam valamit elküldöm. :)
3/11 tetro válasza:
Miért csak ezek a kerületek jöhetnek szóba?
50ezer körül vannak az egyszobásak, habár rossz részeken lehet találsz olcsóbban is. Másfél szobát nehezen. Viszont az bolond, aki nem kér két havi kauciót.
5/11 anonim válasza:
Költözz össze valakivel, akkor olcsóbban kijössz, de akkor max külön szobád lesz, sokkal olcsóbban ne számold, mint 30/szoba/hó.
6/11 anonim válasza:
Ebben a 30-50 ben a rezsi is benne van?
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, még jöhetnek.
Nem, a rezsi nincs benne, ezt az árat az albérleti díjra gondoltam:)
2012. dec. 13. 21:25
10/11 anonim válasza:
Miért nem tudod használni az internetet? Az egyikválaszadó linkelt egy csomót, uyganott képes lennél sajtá magadnak keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!