Albérlet? Lenne egy pár kérdésem,18 éves lány vagyok és . Többi lent!
És még valami: nagyon sajnálom a családi helyzetedet, de ez nem ok arra, hogy ezzel foglalkozz. Sok ember van még olyan helyzetben, amiben te. Ott van a nagymamád, aki az általad leírtakból ítélve nagyon szeret téged, szerintem ha megtudná, hogy mivel foglalkozol hatalmas csalódást okoznál neki... Segíteni kevesebb pénzből is lehet őt, nem mellesleg olyan munkával, ami nem hagy ekkora nyomot az életedben. Nem kell a véleményem miatt lepontozni, én csak úgy gondolom, hogy egy ennyi idős lány, sőt, senki ne foglalkozzon ilyennel, mert lehet, hogy gyorsan tudsz nagyobb bevételre szert tenni, de majd az évek előrehaladtával lehet, hogy olyan bűntudatot fogsz érezni, hogy azt kívánod, bárcsak ne ezzel foglalatoskodtál volna...
Amúgy pedig minden jót kívánok!
Az albérlet nem fog menni. Pont tegnap volt egy műsorban, hogy ezt az ipart csak saját ingatlanban tudod űzni, de akár hivatalosan, adózó vállalkozóként is.
Továbbá, ha a lakás bérbe adója kirúg, felejtheted a kauciót is, valamint számíthatsz a "jóakaró" szomszédokra is.
Úgy tűnik sok konfliktus vár rád.
Felhívod, megkérdezed, kiadó-e még, mennyit kóstál, mikor mehetsz megnézni. Ennyi.
Aztán ha egy szolis munkához nincs elég alapod, kíváncsi vagyok, miből fizetsz ki legalább kéthavi kauciót.Esetedben szerintem ez több is lehet, mert nincs hivatalos munkád, 18 éves vagy jövedelem nélkül... szerinted ki fog komolyan venni? Én tuti nem adnám így ki a lakásom. Ha megkérdezik, miből fogod fenntartani a lakást, akkor elmesélheted, hogy erotikus munkát akarsz itt művelni... Na akkor pláne senki nem adja ki a lakást. Ha eltitkolod, és beköp valami kedves szomszéd, akkor bukod a kauciót is könnyen, ha határozott idejű a szerződés, akkor még elég sokba fájhat a dolog amúgy is, és esetleg fel is jelent. Ezekre azért próbálj értelmes megoldás/választ találni, mert így nem fognak komolyan venni.
A másik gond, hogy te már jövő héten akarod a lakást... hát sokszor azért nem megy ilyen határidővel a dolog. Meg még mindig érdekelne, hogy addigra honnan kapsz elő 2-300ezret... Komolytalanul gondolkodsz, még nagyon gyerek vagy, úgyhogy akként is fognak kezelni, erre készülj fel.
Szia! Én nem fogok papolni, vagy lebeszélni semmiről. Elvileg felnőtt/felnövő nő vagy, te tudod, hogy mit csinálsz.
Szerintem érdemes más lánnyal-lányokkal társulni. Valamelyiknek van kérója. Aztán van 3 baszoba, és az egyikben vagy te. Persze nem ingyér, hanem albérletszerűen fizetsz a tulajnak. Ahol már 1 "dolgozó nő" van, ott már mindegy, ha 3 is van. A szomszéd se csak veled fog foglalkozni. Hogy a vendégek mennyire szeretik, ahol többen is vannak, az már más dolog.
Érdemes lehet hirdetős oldalon írni néhány szimpatikus lánynak, hogy nincs -e ott hely, ahol ő van. Aztán vagy bejön a módszer, vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!