Albérlet? Lenne egy pár kérdésem,18 éves lány vagyok és . Többi lent!
Jó napot kívánok,
olvastam a hirdetésüket,
mit lehet megtudni a lakásukról ?
Jó napot kívánok! Alkalmas az ön lakása kuplerájnak? Mert arra kéne.
Amúgy azzal vigyázzál, hogy az ilyen albérleteket a szomszédok előszeretettel figyelik. Ha azt látják, hogy a férfiak egymás kezébe adják a kilincset, meg nyilván a kinézeteden is látszik, mivel foglalkozol, hamar kiraknak.
Jónapot, x. y vagyok, az a.b. újságban talált albérlet hirdetés miatt telefonálok. Aktuális még?
Ha nem, leteszed a telefont, mielőtt elköszönsz.
Ha igen, megbeszéltek egy találkozót, hogy mikor mennél el megnézni a lakást. megbeszélitek, hogy mennyi foglaló kell (talán 2 havi bérleti díj + az első havi).
(Ha ilyen munkára szerinted "érett vagy", akkor ne csináld már, hogy nem tudsz reagálni egy hirdetésre...)
Édesanyám nincs, édesapám világ életemben szart rám, csak mamám van, aki viszont elkényeztetett... Önállóan semmit nem enged csinálni, még mosogatni se, hiába kezdek el.. ő elküld. Most szeretnék talpra állni, és hogy tudjam segíteni a nagymamámat, mivel másból nem igen lehet megélni magyarországon, evvel a "munkával" szeretném összekapni magam, hogy a szoláriumba eltudjak menni úgy, hogy már egy kicsit megalapoztam a jövőmet (2-3 hónap). Nem vagyok büszke amit csinálok, de tényleg elég szar helyzetünk van úgy, hogy se apám se senki nem segíti se a nagymamámat, se engem...
Köszönöm azoknak, akik válaszoltak, és segítettek!
Első vagyok. Nem igazán értem, hogy miért lettem lepontozva!!! Szoláriumban szeretnél dolgozni, és úgy gondolod, hogy ez a munka kell hozzá? Hát akkor ne haragudj -minden rosszindulat nélkül mondom-, de tévedsz!
Szoláriumba engem is behívtak állásinterjúra, sőt, próbanapra is, csak akadt közelebbi a lakhelyemhez és olyan, amit szívesebben csinálnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!