Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet? Lenne egy pár...

Albérlet? Lenne egy pár kérdésem,18 éves lány vagyok és . Többi lent!

Figyelt kérdés
Jövőhéten szeretnék albérletbe költözni (erotikus munkám van, amit ott csinálnék. És még sose voltam úgymondd "önálló". Ha a hirdetésen látott telefonszámot felhívok mit, hogyan mondjak? tudnátok írni egy-két példát (szöveget)?

2012. nov. 28. 03:24
1 2
 1/15 anonim válasza:
78%
Az egyetlen tipp, amit tudok adni: hagyj fel a munkáddal!
2012. nov. 28. 04:56
 2/15 anonim ***** válasza:

Jó napot kívánok,

olvastam a hirdetésüket,

mit lehet megtudni a lakásukról ?

2012. nov. 28. 06:10
 3/15 Syrakusa válasza:
Fénykép,telefonszámod? :-)
2012. nov. 28. 06:42
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Jó napot kívánok! Alkalmas az ön lakása kuplerájnak? Mert arra kéne.

Amúgy azzal vigyázzál, hogy az ilyen albérleteket a szomszédok előszeretettel figyelik. Ha azt látják, hogy a férfiak egymás kezébe adják a kilincset, meg nyilván a kinézeteden is látszik, mivel foglalkozol, hamar kiraknak.

2012. nov. 28. 07:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Jónapot, x. y vagyok, az a.b. újságban talált albérlet hirdetés miatt telefonálok. Aktuális még?

Ha nem, leteszed a telefont, mielőtt elköszönsz.

Ha igen, megbeszéltek egy találkozót, hogy mikor mennél el megnézni a lakást. megbeszélitek, hogy mennyi foglaló kell (talán 2 havi bérleti díj + az első havi).

(Ha ilyen munkára szerinted "érett vagy", akkor ne csináld már, hogy nem tudsz reagálni egy hirdetésre...)

2012. nov. 28. 08:52
 6/15 anonim ***** válasza:
bocs. * miután elköszönsz.
2012. nov. 28. 08:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az erotikus munkában sem vagy "önálló". Anyuci segít?
2012. nov. 28. 09:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értelek. Ahhoz önálló vagy hogy erotikus munkát csinálj, de képtelen vagy albérletet intézni magadnak?? Ez nagyon ciki...
2012. nov. 28. 09:50
 9/15 A kérdező kommentje:

Édesanyám nincs, édesapám világ életemben szart rám, csak mamám van, aki viszont elkényeztetett... Önállóan semmit nem enged csinálni, még mosogatni se, hiába kezdek el.. ő elküld. Most szeretnék talpra állni, és hogy tudjam segíteni a nagymamámat, mivel másból nem igen lehet megélni magyarországon, evvel a "munkával" szeretném összekapni magam, hogy a szoláriumba eltudjak menni úgy, hogy már egy kicsit megalapoztam a jövőmet (2-3 hónap). Nem vagyok büszke amit csinálok, de tényleg elég szar helyzetünk van úgy, hogy se apám se senki nem segíti se a nagymamámat, se engem...

Köszönöm azoknak, akik válaszoltak, és segítettek!

2012. nov. 29. 05:42
 10/15 anonim válasza:

Első vagyok. Nem igazán értem, hogy miért lettem lepontozva!!! Szoláriumban szeretnél dolgozni, és úgy gondolod, hogy ez a munka kell hozzá? Hát akkor ne haragudj -minden rosszindulat nélkül mondom-, de tévedsz!

Szoláriumba engem is behívtak állásinterjúra, sőt, próbanapra is, csak akadt közelebbi a lakhelyemhez és olyan, amit szívesebben csinálnék!

2012. nov. 29. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!