Pesten van vhol olyan rész, ahol parkos, természet közelében lehet lakást venni, ahol nincs nagy szmog?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 16:41
1/7 anonim válasza:
Városliget környéke pl vagy a külkerületek pl rákospalota
2/7 A kérdező kommentje:
és melyik kerületek a legkedveltebben,ahol ,,jó" élni?
2012. aug. 18. 16:52
3/7 anonim válasza:
Mo-n általában a városok északnyugati része a parkos és tisztalevegőjű. De érdemes az uralkodó szélirányt megnézned, és ez alapján választanod. A 14. és 15. kerület szép zöld és olcsó (ezért ugrik be elsőnek mindenkinek), de szerintem még mindig elég forgalmas, szmogos. Az 5., 6., 7., 8., 9., 13. kerületek biztosan nem ilyenek.
4/7 anonim válasza:
Pesti oldalon zugló (14ker) a budai oldalon 2. 3. 12. 11.ker, de ezek persze drágák is. de a 14ben minden közel van. én a 6. és 7. kert szeretem, ott is minden közel van de ha a Városligeti végén vagy, akkor ott a zöld terület. a 13kerület Jászai Mari tér közelében is elég jó, mert onnan is minden max fél óra, a Margitsziget is, ami aztán tényleg varázslatos hely, csupa zöld.
5/7 anonim válasza:
ha kirándulósok vagytok, akkor a 3. hegy részén érdemes körülnézni de az szörnyen drága.
6/7 anonim válasza:
ha ha ha 13 egy csoda hely ....1 körulötem van minden ovi bölcsi iskola 400 m belul.
bolt hentes busz villamos metro 15perc.
sok zöld övezet patak duna part 1km séta:)
korház ha baj van 10perc.
brazilok indiaiak romák...itt nincsenek erre :)
autopálya 8perc .
7/7 vukovics alias válasza:
szmog minden hol van föleg panelben am a rákoczi ter..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!