Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérletben elromlott a hűtő?

Albérletben elromlott a hűtő?

Figyelt kérdés

2 hete elromlott az albérletben a hűtő.

Nem javítható. 10 éves volt már, elég régi.

A tulaj megnézette 1 hét után és mondta hogy vesz egy újat.

Most egy hete már mondta, hogy vesz újat, meg is mérte mekkora és milyen kell és hogy akkor intézkedik de semmi sem történik. Persze a bérleti díjat ugyanúgy utalnom kellett annak ellenére hogy 2 hete itt ülök hűtő nélkül.

Kérdeztem hogy vegyek e akkor én és utána rendezzük, azt mondta nem-nem majd ő vesz.

Ilyenkor mit tudok tenni? Tényleg mennyi időbe telne neki venni egy újat…

tegnapelőtt 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nalunk egyszer a bojler romlott el, es hetekig nem csinalt a tulaj semmit, a kovetkezo havi alberleti dijat nem kuldtem el neki, nagyon felhaborodott, de masnap kicserltek a bojlert
tegnapelőtt 12:28
 2/9 A kérdező kommentje:

hát én már elutaltam a múlt héten.

De tényleg nem értem hogy képzeli.

tegnapelőtt 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
A 10 eves huto eleg regi es mar nem javithato? Ne vicceljunk mar.
tegnapelőtt 13:22
 4/9 A kérdező kommentje:
nem én döntök, a tulaj azt mondta nem éri meg javíttatni, újat vesz.
tegnapelőtt 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Hat akkor innen gratulalok a tulajnak. Te meg kolcsonozzel egy hutot egy webaruhazbol a 14 napos elallasi jogodat abuzalva, a szallitasi koltseget meg vonjad le a lakberbol, mint a berlemeny hasznalhatosaganak biztositasa miatt szukseges tetelt.
tegnapelőtt 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amikor enyém elromlott tulaj rendelt újat netről kiszállítással és azzal a körrel elvitték a régit.

Három nap volt az egész történet.

tegnapelőtt 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem minden tárgy tartozik a lakás használathoz.Ha ez 1 kazán lenne,akkor lehetne a tulajt sűrgetni.Vegyél,amikor elköltözöl viszed magaddal.

A hűtő csak szivességi használat volt.

tegnapelőtt 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7 Hat ezt eppenseggel a berleti szerzodes szabalyozhatja. Ha benne volt hogy haztartasi gepekkel egyutt (felsorolas) adjak berbe, akkor gondoskodjon a haztartasi gepekrol a berbeado. Kotve hiszem hogy nincsenek tetelesen felsorolva a gepek.
tegnapelőtt 16:00
 9/9 A kérdező kommentje:
benne van hogy tartoznak gépek a lakáshoz, gépesítve vettem ki. Az is benne van, hogy a természetes használatból eredő károk javítása a bérbeadót terhelik.
tegnapelőtt 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!