Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit lehet tenni éjszaka...

Mit lehet tenni éjszaka zajongó szomszéd ellen?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell rólam: nagyon alkalmazkodó vagyok, kollégiumban laktam a középiskola ideje alatt, alapvető zajok nem zavarnak, ahol a családommal élek a szomszéd kutyák folyamatosan ugatnak, azzal sincs különösebb problémám, éjszaka füldugót használok.

VISZONT. Fél éve az egyetem miatt egy panel lakásba költöztem, ahol a kedves szomszédom nappal mint egy lidérc, na de éjszaka…

Folyamatosan csapkodja az ajtót, az ágyneműtartót stb.. Mint említettem füldugóval alszok, de olyan zajt csap hogy konkrétan remeg alattam az ágy így sok hasznát nem veszem.

Szóltam neki egyszer hogy legyen kedves esténként halkabban közlekedni, akkor egy hétig nyugalom volt, de azóta minden a régi.

Érdemes szólni esetleg a rendőrségnek ?

Attól tartok ezzel nem fognak semmit kezdeni, illetve nem is vagyok biztos benne hogy ajtót nyitna nekik, én is többször próbaltam becsöngetni hozzá, nem jött ki, mikor szóltam neki akkor is úgy kaptam el a lépcsőházban. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit lehet tenni?

ma 07:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha túl hangos kihívhstod rá a rendőrséget este tíz után.

Vagy próbálsz vele nég egyezkedni esetleg házmesternek is mondd

ma 08:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bérlő? Akkor a tulajnak kell szólni.

Én a tulajnak szólta. Ő szólt a bérlőnek és megmondta hogy ha mégegszer szólni kell akkor kirakja. Kirakta, elköltözött a zajongó.

Éjjel 2-kor mosott, centrizett, porszívózótt, stb.

ma 09:55
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Bérlő ő is igen. Köszönöm az ötletet, gondoltam már rá én is egyébként. Csak sikerüljön megszereznem a tulaj elérhetőségét, illetve legyen közreműködő. Sajnos manapság a másikhoz alkalmazkodni nem divat :( persze próba szerencse
ma 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a társasházkezelő cégnek írtam hogy küldjék meg a nevezett lakás tulajának adataid, leírtam miért kérem.
ma 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!