Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Be lehet jelenteni a rendőrség...

Be lehet jelenteni a rendőrségen ha a szomszéd éjszaka szándékosan ugattatja a kutyáját?

Figyelt kérdés

Az előző kérdésekből tudom hogy nincs mit tenni ha ugat

a kutya,de itt annyiban más a helyzet hogy direkt ingerli,más az ugatása,meg lehet hallani hogy üti a járóbottal.Sokszor felébredek rá és kezd rendszeres lenni,gondoltam felveszem hangrögzítővel és kérek segítséget,szólni felesleges mert a szándék egyértelmű. Köszönöm a válaszokat.

2022. szept. 24. 04:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet, de bizonyíték nélkül nincs sok értelme, úgy is letagadja, hogy üti a kutyát.
2022. szept. 24. 05:15
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Állatvédőket keress meg.
2022. szept. 24. 07:39
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

A rendőrség azért se jött ki amikor felhívtam őket, hogy egy kóbor kutya járókelőket és bringásokat támad meg az utcán és az előbb húzott le majdnem egy nőt a bicikliről. Keressem a gyepmestert (innen 40 km-re van a telep), ők nem tehetnek semmit. Köszi.

A jegyzőről is fogsz hallani, az se fog csinálni semmit, ha nem 24 órában ugat a kutya. Jelenleg nincs olyan hatóság, ami a biozajszennyezéssel foglalkozna, ezért kutyapokol a legtöbb település.

2022. szept. 24. 07:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam,nekem is volt tapasztalatom velük más ügyben mennyire segítőkészek,szerencsétlen kutyát sajnálom, hogy a szomszé nem tudott mást kitalálni hogy engem bosszantson,biztos nem örömében ugat mert olyan az ugatása mint akit provokálnak.Majd jobban bezárkózok.Köszönöm.
2022. szept. 24. 08:17
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Állatvédők miben tudnának segíteni második?

Én először beszélnék a szomszéddaln

2022. szept. 24. 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Az állatnak is vannak "jogai",hogy úgy mondjam. Tartás, nevelés stb. Ha ebbe gond van, nem felel meg az előírásoknak tudnak segíteni, hogy hol és mit érdemes lépni.
2022. szept. 24. 10:40
 7/8 anonim válasza:
Hívd az állatvédőket mihamarabb és lécci tájékoztass minket itt a fejleményekről.
2022. szept. 26. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Jegyzőnek kell szólni, nem az állatvédőknek!
2022. szept. 27. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!