Be lehet jelenteni a rendőrségen ha a szomszéd éjszaka szándékosan ugattatja a kutyáját?
Az előző kérdésekből tudom hogy nincs mit tenni ha ugat
a kutya,de itt annyiban más a helyzet hogy direkt ingerli,más az ugatása,meg lehet hallani hogy üti a járóbottal.Sokszor felébredek rá és kezd rendszeres lenni,gondoltam felveszem hangrögzítővel és kérek segítséget,szólni felesleges mert a szándék egyértelmű. Köszönöm a válaszokat.
A rendőrség azért se jött ki amikor felhívtam őket, hogy egy kóbor kutya járókelőket és bringásokat támad meg az utcán és az előbb húzott le majdnem egy nőt a bicikliről. Keressem a gyepmestert (innen 40 km-re van a telep), ők nem tehetnek semmit. Köszi.
A jegyzőről is fogsz hallani, az se fog csinálni semmit, ha nem 24 órában ugat a kutya. Jelenleg nincs olyan hatóság, ami a biozajszennyezéssel foglalkozna, ezért kutyapokol a legtöbb település.
Állatvédők miben tudnának segíteni második?
Én először beszélnék a szomszéddaln
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!