Miért ilyen nehéz Budapesten JÓ minőségű albérletet találni?
En 115ert berlek egy pesterzsebeti csaladi hazat az ady endre utcában. Tervezek minel hamarabb koltozni:D
Kerdezo, szerintem belvarost engedd el, draga. Hidd el Bekasmegyer, Kelenfold, Ujpest is jo kornyek

Soroksár, 127.000,- Ft, 38 négyzetméter, sorház jellegű, 2019-ben felújított sváb parasztház 4 részre osztva, osztatlan közös udvar, 1 szoba, konyha, fürdő wc-vel.
2020 végén találtam. Akkor még 90.000,- Ft volt.

14-es
Nem nem 80 nm-es 3-4 szobás.:) 32 nm+4 nm terasz De liftes épület (2 lift fut egymás mellett), és nem nem szuterén, hanem normál 2. emelet. Full felújítotton nem tudom mit értesz, mert nem szorul felújításra. Normál karbantartott lakás, nem 100 éves burkolatokkal. Amikor kiadtam a szoba laminált parkettáját kicseréltettem, így az pár éves. Friss fehér festéssel adtam ki. Terasz van, de abban igazad van, hogy nem panorámás, mer közel van a másik épület, az erkélyről azt látod. Forgalmi értékét nem tudom, de azt igen hogy 39-ért kérték már, ergo attól többet ér. Most ha van hasonló eladó lakás azt 44-ért árulják és ahogy nézem el is mennek, de láttam már 52-ért próbálkozó neppert is hirdetni.

"De HáT a KöRnYéKeN eNnYiÉrRt MeNnEk."
Nincs róla tudomása, hogy a hirdetési és eladási ár között akár 30% is lehet a különbség.
Ha nem telefonál vevőként napi 5-6 hirdetésre, és nem kérdezi meg, amikor már elment, hogy mennyiért ment el, akkor egyszerűen NEM TUDHATJA, mennyiért mennek.

16: Meg mondjuk nem szokták megnézni, mi van az árban.
Sokkal több minden is lehet az árban, mint amit ő szolgáltat.
Közjegyzői díj, közös költség, rezsi, előfizetések, gépesítettség, gépek mindenkori javítása, cseréje, takarítás, stb.

Szerintem rengeteg jó lakást hirdetnek, egyáltalán nem nehéz jó minőségű és elhelyezkedésű szépen berendezett albérletet találni. Tele van vele az ingatlan.c@m. Csak 3 módon lehet kiadó lakást keresni: jót keresel, olcsót keresel vagy könnyen akarsz találni. Ezek közül bármelyik kettőt választhatod, azonban tudnod kell:
A jó és könnyen megtalálható az nem gyors.
A könnyen megtalálható és olcsó az nem jó.
A könnyen megtalálható és jó lakás az nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!