Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hol éri meg kiadni, tapasztala...

Hol éri meg kiadni, tapasztalatok ? Hogyan működik az adózás ?

Figyelt kérdés

Lenne egy tengerparti 24nm apartmanom kiadó, görögországban . Érdemes lenne utazasi irodákat megcéloznom, vagy fb csoportokban hirdetni vagy booking.com / trivago esetleg más oldalon szerződni és hirdetni ?

Bookingon mennyit kell fizetni közvetítésre ?

Én nem meggazdagodni akarok, mellék bevétel miatt adnàm ki . 50€/ napra gondotlam 2 fő részére alkalmas és teljesen új / felszerelt kis komfortos könnyűszerkezetes apartman.

Még nemtudom hogy mennyit és hogyan kell adózni, de ha jól tudom a booking 12% -t kér el tőllem a közvetítésre és a görög állam 35%-ot. Ha bookingon keresztül adom ki, azt hogyan tudja meg a görög àllam?

Az ingatlan központban van 10 perc sétával, tengerpart 2km. (szép part )

tegnap 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Annyira nem értek hozzá, de a booking szerintem csak a közvetítésre kér díjat. Az adózás az adott ország jogszabályai alapján működik szerintem. Az a közvetítő díján felül fizetendő a bevétel után.
tegnap 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Pont Görögországot néztem. 😂

Melyik városban lenne? Mikortól lehet menni? 1 hétre szeretnénk menni ketten a férjemmel 😁

Amúgy booking, Airbnb, esetleg van csoport fb-on ahol ráadásul magyaroknak is kitudod adni.

Amúgy az adó, mivel nem Magyarországon van az ingatlan, Görögországban kell adózni. Nem tudom ott mennyi az áfa.

Én inkább azt mondom hogy legyél privát.

Rengetegen hirdetnek jó áron,fű alatt.

ma 00:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!