Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kiadható az a lakás, aminek a...

Kiadható az a lakás, aminek a tulajdoni lapján a cím mellett a "felülvizsgálat alatt" bejegyzés látható?

Figyelt kérdés

Szeretnék kivenni egy lakást, meg is állapodtunk szóban a tulajdonossal. Voltam ott többször megnézni, amíg még felújítás alatt volt. De láttam készen, berendezve is, nagyon klassz lett.

Viszont csúszik a bérbeadás, mert állítólag addig nem adhatják ki, amíg ez a bejegyzés rajta van a tulajdoni lapon. Most vették a lakást, és a földhivatal visszadobta az adásvételi szerződést, mert az ügyvéd valamit elrontott a szerződésben, és újra kellett írni. Emiatt került rá a bejegyzés.

Vajon meddig tarthat, amíg rendeződik ez a helyzet? Van valami ügyintézési határidő?

Teljesen el vagyok keseredve, és nem tudom, hogy kezdjek-e keresgélni másik lakást, vagy várjak erre? Annyira szimpatikus a tulajdonos házaspár és a lakás is minden szempontból megfelel, elhelyezkedés, berendezés, ár, minden..

dec. 13. 13:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#9 Köszönöm! :)
jan. 6. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!