Ha kiderülne hogy rejtett kamera van az alberletedben, mit szégyelnél a legjobban?
Kicsit paranoiás vagyok. Most az az új hülyeségem, hogy biztos rejtett kamera van valahol. Ma akartam itthon csinálni egy új tornát, de elég fura gyakorlatok voltak benne, és inkább nem csináltam végig mert attól féltem, hogy ha a főbérlő épp kukkol, hülyének fog nézni.
Már annyira bebeszéltem magamnak a dolgot, hogy még pukkantani sem mertem hangosan 😳
Hívd ahogy akarod, nekem mindegy mit gondolsz. 2 éve vagyok itt, történt már minden, ha ezt végig nézte valaki, akkor én inkább nem akarom tudni.
De ettől függetlenül még érdekelhet azt hogy más mit szégyelne a legjobban, nem? Vagy nem értem hogy a kis fejecskédben miért zárja ki a 2 dolog egymást. 🤣🤣
A foberlot.
Meg utana a rendorsegi ugyet. :)
Biztos, hogy nem jelenteném föl, és nem járnék bíróságra.
Ám amennyiben 100%-ig meggyőződnék a kukkolásról, elképzelhető hogy a kedves főbérlőnek "véletlenül" leszakadna a füle, eltörne az orra egy sötét utcasarkon vagy valami hasonló problémája keletkezne.
Természetesen mindez akkor történne, amikor én éppen az ország másik végében vagyok valami nyilvános sportrendezvényen, vagy koncerten, színházi előadáson. 😉
"..azért vannak a jó barátok..." énekelte Máté Péter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!