Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha kiderülne hogy rejtett...

Ha kiderülne hogy rejtett kamera van az alberletedben, mit szégyelnél a legjobban?

Figyelt kérdés

Kicsit paranoiás vagyok. Most az az új hülyeségem, hogy biztos rejtett kamera van valahol. Ma akartam itthon csinálni egy új tornát, de elég fura gyakorlatok voltak benne, és inkább nem csináltam végig mert attól féltem, hogy ha a főbérlő épp kukkol, hülyének fog nézni.

Már annyira bebeszéltem magamnak a dolgot, hogy még pukkantani sem mertem hangosan 😳

dec. 10. 20:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hívd ahogy akarod, nekem mindegy mit gondolsz. 2 éve vagyok itt, történt már minden, ha ezt végig nézte valaki, akkor én inkább nem akarom tudni.

De ettől függetlenül még érdekelhet azt hogy más mit szégyelne a legjobban, nem? Vagy nem értem hogy a kis fejecskédben miért zárja ki a 2 dolog egymást. 🤣🤣

dec. 12. 07:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene szégyellnem, hogy élem az életemet a privát szférámban, amiért nem kevés pénzt fizetek? NEM szégyellnék SEMMIT!
dec. 12. 10:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy nem vettem észre a kamerat
dec. 12. 11:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szappanoperákat nézek mobilon.
dec. 12. 12:45
 15/17 anonim válasza:
100%

A foberlot.

Meg utana a rendorsegi ugyet. :)

dec. 12. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Azonnal lefilmezném, tanúkkal, ügyvéddel, rendőrt hívnék, és úgy beperelném, hogy a gatyája is rámenne.
jan. 9. 01:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem jelenteném föl, és nem járnék bíróságra.

Ám amennyiben 100%-ig meggyőződnék a kukkolásról, elképzelhető hogy a kedves főbérlőnek "véletlenül" leszakadna a füle, eltörne az orra egy sötét utcasarkon vagy valami hasonló problémája keletkezne.

Természetesen mindez akkor történne, amikor én éppen az ország másik végében vagyok valami nyilvános sportrendezvényen, vagy koncerten, színházi előadáson. 😉

"..azért vannak a jó barátok..." énekelte Máté Péter.

tegnap 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!