Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha kiderülne hogy rejtett...

Ha kiderülne hogy rejtett kamera van az alberletedben, mit szégyelnél a legjobban?

Figyelt kérdés

Kicsit paranoiás vagyok. Most az az új hülyeségem, hogy biztos rejtett kamera van valahol. Ma akartam itthon csinálni egy új tornát, de elég fura gyakorlatok voltak benne, és inkább nem csináltam végig mert attól féltem, hogy ha a főbérlő épp kukkol, hülyének fog nézni.

Már annyira bebeszéltem magamnak a dolgot, hogy még pukkantani sem mertem hangosan 😳

tegnapelőtt 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Semmit, nem érdekelne. Pukkantást meg amúgy is hallják a szomszédok.
tegnapelőtt 20:54
 2/8 anonim válasza:
53%
Pont, hogy megpróbálnék minél hangosabban, gusztustalanul nagyokat fingani. Jól nézne ki egy 18 éves csajtól, lehet nem sokáig kukkolna.🤣
tegnapelőtt 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát mit azt, hogy verem a brét😁

Nekem is megfordult ilyen a fejembe de az okostv miatt...

tegnapelőtt 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Semmit. Az szégyellje magát, aki leskelődik!
tegnapelőtt 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Megbízható személytől vettem ki az albit 5 éve, és ennyire még én sem vagyok paranoiás.
tegnapelőtt 22:06
 6/8 A kérdező kommentje:

5

Akkor ez a kérdés nem neked szólt. De úgyis lehet válaszolni hogy csak eljátszol a gondolattal.

tegnap 06:52
 7/8 anonim válasza:
éngem nem érdekelne semmi egyből beperelném az eladót😊
tegnap 20:17
 8/8 anonim válasza:

Javaslom, nézz körül itt:

[link]

tegnap 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!