Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki szeretném adni az ingatlant...

Ki szeretném adni az ingatlant, kemény matrac jó lesz bele?

Figyelt kérdés
Újépítésű ingatlant vettem kiadási célra. Matrac vásárlás előtt állok és találtam ortopédiai matracot jó áron de azt írja, hogy “kemény” a keménységi foka. Egyébként 4.7 a matrac értékelése emagon. Jó lesz szerintetek? Kicsit hezitálok, mert nem vagyok nagy matrac szakértő, ti szeretitek a kemény matracokat?
dec. 9. 05:59
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Én kifejezetten extra keményet szoktam venni a fájós hátam miatt. Szerintem jó választás lehet a sima kemény, de hidd el, ez nem olyan fontos szempont. Akinek ez nem kényelmes, az visz saját matracot.
dec. 9. 07:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem több ember szereti a kemény matracot, de biztos van, aki meg a puhát, hiszen azt is árulnak. Ennyire nem fogod tudni eltalálni a leendő bérlőd ízlését.
dec. 9. 07:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is a keményet szeretem, hosszútávon az jó a gerincnek.

Jó esetben az is megszereti, aki eddig puhábban aludt, ha reggel nem derékfájással ébred majd.

dec. 9. 08:05
 4/8 A kérdező kommentje:
De örülök neki, hogy ezt írjátok. Szeretnék valóban lakható, élvezhető otthont teremteni a leendő lakónak. A saját albimban (másik város, másik ország) nem olyan kenyelmes az ágy emiatt stresszeltem ezen a matrac témán egy ideje.
dec. 9. 08:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó lesz persze.
dec. 9. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Jó igen úgy is lelakják akkor legalább tovább tart és olcsó is legyen. A legjobb ha üresen adod ki és hoz magának mindent. Ma már úgy szokás
dec. 9. 11:41
 7/8 zulu ***** válasza:
58%
Helló az utolsóval értek egyet.Ne rakj bele semmit még ágyat se,hűtőt,mosógépet pláne ne a többiről(tv stb.)nem is beszélek.Újépítésű ingatlan,biztos fasza minden,a lakás központi berendezéseiért vagy felelős(már ami van és nem épület-központosított)oszt csá.Ha teszel bele mosógépet,hűtőt stb. és megkotlanak a lakók fognak vinnyogni hogy csinálj valamit akkor is ha előre leszegezed hogy az ő dolguk ha bekrepál valami.Szóval üres ingatlan,ez így a legkényelmesebb...
tegnapelőtt 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak az lenne jo :)
tegnap 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!