Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyi idővel előtte kell...

Mennyi idővel előtte kell szólnom?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tavaly szeptemberben vettem ki egy lakást félvéves szerződéssel. Azóta nyílván lejárt nem írtunk semmit nem hosszabítottunk. Jan szeretnék ki költözni ha e hónap 10-ig szólok az korrekt illetve ilyenkor a kaukció is vissza jár illetve jan fizetnem már nem kell albérletet? Be költözéskor egy havi lakbér plusz egy havi kaukciót fizetem majd azt hisszem nov fizettem az első lakbért. Az árban bele volt építve a rezsi
ma 16:36
 1/1 anonim ***** válasza:
A 30 nap elég ilyenkor, de jobb túl lenni rajta. Nem okoztál semmi kárt, akkor vissza jár a pénz is. Idő arányosan kérheti számon a tulaj napra pontosan vissza osztva - ha pl jan 10.én költözöl ki, akkor 10 napot.
ma 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!