A szüleimmel nem jó a kapcsolatom. Januárban töltöm a 17et. A szüleim már rengetegszer elküldtek itthonról hogy nyitva az ajtó és menjek. Úgy érzem tényleg itt az ideje hogy menjek. Viszont nem tudom hogy nekem kiadnának e egy lakást?
16 évesen ne akarj albérletbe menni. Az egész életedet elrontja.
A szüleid kotelessege gondoskodninrolad.
Ha eltunsz, a rendorseg fog keresni
Amíg nappalis vagy, a szüleid kötelesek eltartani, különben bűncselekményt követnek el.
Ezért a gyámügyre kéne bemenned először konzultációra.
13: JÁR neked lakhatás, teljes ellátás az államnál akkor. 25 éves korodig.
A tandíjat is fizetik, mindent.
#18 Nem. Pont ezt próbáltuk mind elmagyarázni, hogy NEM ez lenne a legjobb, épp ellenkezőleg, mindenkinek az lenne a legjobb, legkönnyebb ha megvárnád míg 18 éves leszel.
Senki nem állította az ellenkezőjét.
Mindezt kitalálom egy idősebb f@szért? Eltaláltam nem?
Sry de azt én teljesen megértem hogy szüleid nem akarnak asszisztálni ahhoz hogy szét b@szod az életed. A mócerrel nem értek egyet de sejtem alapból sem lehet a rózsás a viszony.
u.i.: Ha pasid szeretne, akkor várnátok pár hónapot majd együtt költöznétek. (Lehet hogy ő már most is tudna, te meg nagy korusítod magadat és mehet a románc.) Ezért nem szeret csak néha napján megfektet titokban de ezt még nem látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!