Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A szüleimmel nem jó a kapcsola...

A szüleimmel nem jó a kapcsolatom. Januárban töltöm a 17et. A szüleim már rengetegszer elküldtek itthonról hogy nyitva az ajtó és menjek. Úgy érzem tényleg itt az ideje hogy menjek. Viszont nem tudom hogy nekem kiadnának e egy lakást?

Figyelt kérdés
Nyár óta dolgozom szóval van keresetem illetve ösztöndíjat is kapok. Nagyszülőkhöz nem tudok menni mert sajnos messze laknak. Így csak az marad hogy albérletet veszek ki.

okt. 28. 10:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A páromra egyáltalán nem támaszkodom. A párom jelenleg a testvérénél él így ez természetes hogy oda nem mennek. Ezért mennek saját albérletbe ahonnan ha mégis elkuldenek lenne másik opció ahova tudnék menni. Azzal tisztába vagyok hogyha én itthonról elmegyek ide vissza nem jöhetek. És éppen ezért van több opció is. De kérdezem én ha a szüleim küldenek el akkor is megkeres a gyámhatóság? Vagy ha egyik éjjel csak úgy elmegyek és nem tudják hol vagyok mit csinálnak? Mert simán lehetek az ország másik felén leszek
okt. 28. 12:54
 12/20 anonim ***** válasza:

16 évesen ne akarj albérletbe menni. Az egész életedet elrontja.

A szüleid kotelessege gondoskodninrolad.

Ha eltunsz, a rendorseg fog keresni

okt. 28. 13:41
 13/20 A kérdező kommentje:
És ha közös megegyezés alapján megyek el? Vagy kiraknak? Akkor viszont a gyámhatóság nem értesülne róla mert én nem keresnem fel őket a szüleim meg nem szólnának nekik
okt. 28. 14:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Amíg nappalis vagy, a szüleid kötelesek eltartani, különben bűncselekményt követnek el.

Ezért a gyámügyre kéne bemenned először konzultációra.

okt. 28. 15:55
 15/20 anonim ***** válasza:

13: JÁR neked lakhatás, teljes ellátás az államnál akkor. 25 éves korodig.

A tandíjat is fizetik, mindent.

okt. 28. 15:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Én ezt normálisan szeretném lezárni. Nem szeretnék se gyámhatóságot sem rendőrséget. Én jobbra ők balra. Így lenne a legjobb mindenkinek
okt. 28. 16:12
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 Ezért kell kivárnod, hogy 18 legyél. Akkor lehet ezt normálisan lezárni. Előtte nem.
okt. 28. 16:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát pedig nem nagyon hiszem hogy kivarom hiszen mindenkinek az lenne a legjobb ha elkoltoznek
okt. 28. 16:51
 19/20 anonim ***** válasza:

#18 Nem. Pont ezt próbáltuk mind elmagyarázni, hogy NEM ez lenne a legjobb, épp ellenkezőleg, mindenkinek az lenne a legjobb, legkönnyebb ha megvárnád míg 18 éves leszel.

Senki nem állította az ellenkezőjét.

okt. 28. 16:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Mindezt kitalálom egy idősebb f@szért? Eltaláltam nem?

Sry de azt én teljesen megértem hogy szüleid nem akarnak asszisztálni ahhoz hogy szét b@szod az életed. A mócerrel nem értek egyet de sejtem alapból sem lehet a rózsás a viszony.

u.i.: Ha pasid szeretne, akkor várnátok pár hónapot majd együtt költöznétek. (Lehet hogy ő már most is tudna, te meg nagy korusítod magadat és mehet a románc.) Ezért nem szeret csak néha napján megfektet titokban de ezt még nem látod.

nov. 16. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!