Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért nem akarnak nekem...

Miért nem akarnak nekem kiadni lakást ?

Figyelt kérdés

Egyedülálló 30as nő vagyok, most kell keresnem másik lakást amiben élhetek. Nagyon sok helyre telefonáltam nagyrészt azt mondták hogy majd hívnak, már lehet másnak kiadják stb. 10 éve ugyanazon a munkahelyen dolgozom, az országos átlagot megkeresem és nem a 250+rezsis albérletekre pályázok. Nem vagyok sem kisebbségi sem

fizetésképtelen. Nincs kutyám se gyerekem . Volt aki azzal küldött el hogy három műszakos beosztással ne lakjak ilyen helyen mert mindnekit zavarni fogok, volt akinek az volt a gondja hogy autom van, mert nincs hol parkolni . Ezek komoly indokok vagy valamit rosszul csinálok ? Megvan mind a két lábam, mind a két fülem, nem vagyok büdös nincs rajtam 36db tetoválás . Őszintén ötletem sincs már mi a gond .

okt. 18. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerűen csak agyon sokan akarnak albérletbe menni,nagyon sok a jelentkező a kiadó normális állapotú és normális bérleti díjú lakások iránt.

Nem csoda az eladó lakások ára már bőven meghaladta az 1m2/1millió forintot

okt. 19. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Nekem miskolcon van egy kis 1,5 szobás panellakásom amit szerencsére szinte folyamatosan ki tudok adni,és mindig sok rá az érdeklődő.Miskolc egyetemi város, egyetemistáknak adom ki

Nincs is olyan jó helyen, szerintem 86óta nem is volt felújítva.

Nézd,ha nekem választanom kell egy szingli 30as nő és egy egyetemista között inkább az egyetemistának adom ki.

A gyereknél ott a szülők biztos pénz,egy egyetemi képzés 3-4 év általában,de valaki akár 6 évig is jár ugyanarra a szakra😅

okt. 19. 09:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azt hiszik hogy porontyot akarsz potyogtatni az albérletbe. Meg attól is függ hol milyet keresel, mert területileg nagy a szórás, van ahol millió a jelentkező, van ahol vadászni kell. Vagy az is lehet hogy olyan minden mindegy alapon vennéd ki és megérzik azt hiszik nagyon akarod, de fizetni meg majd nem.

De egyébként sokminden lutri. Sokszor a csendesebb minden mindegy alapon kivevők a jó bérlők, akik meghúzzák magukat és fizetnek, mint azok, akik nagypofával odamennek hogy nekik ez kell az kell, nagystílüen közlik hogy mindegy az ár van pénzük, holott pont azért mindegy nekik az ár mert eszük ágában sincs fizetni.

okt. 19. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen árkategóriában keresel?

Az olcsóbb, de még mindig szép vagy jó helyen lévő lakásokra sokan jelentkeznek, rajtad kívül még egy tucat másik embernek sem adják ki.

okt. 19. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hova akarsz menni, melyik városrészbe?
okt. 19. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem is találkoztak veled?

Dohányzol?

okt. 19. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Esetleg tájnyelvi ejtésed van? Roma származású vagy?
okt. 19. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez csak valami pechsorozat, ne add fel! Sajnos sok helyre kell jelentkezni.

Én is harmincas vagyok, ráadásul macskával költöztem (állatbarát ingatlan), nekem, amikor megnéztem, azt mondta a tulaj, hogy jelenleg én vagyok a "favorit", és inkább nekem adná ki, mint a szintén jelentkező egyetemista lányoknak. Gondolom, azért, mert azt gondolja, hogy én kevésbé vagyok bulizós, meg felelősségteljesebb vagyok (őszintén szólva szerintem ez hülyeség, de én jól járok ezzel az előítélettel).

Egyébként a gyerek szülei is elveszíthetik bármikor a munkájukat. Jó állásban lévő harmincasnak sokszor már van megtakarítása.

okt. 26. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!