Debrecenbe olyan jól keresnek az emberek hogy még tudják fizetni a 200 ezer forintos alberleteket?
48-as, nem értem, milyen brüsszeli cégekre gondolsz, én elitet írtam. Nem feltétlenül ott élnek, a világ minden táján élnek, csak vannak embereik az EP-ben. Fejükbe vették, hogy Oroszország le akarja rohanni Európát, de azon nem gondolkoztak el, hogy ehhez volna-e hadserege. Putyin Ukrajnában is megszenved. Érdekes módon Ukrajnában meg szerintük le tudják nyomni az oroszokat, szóval egyik végletből a másikba esnek. És ez nekik jó poén, de közben milliók halnak meg értelmetlenül. Azt persze tudják, hogyan hazudják azt, hogy nem akarták Putyint támadni.
Európát egyetlen nemzetté akarják összeolvasztani, hogy mi is olyanok legyünk, mint az USA. Gondolom, az angol lenne a hivatalos nyelv, bár ezt nem tudom, hogy boxolnák le a spanyolokkal vagy a franciákkal. Persze még talán működhetne is, de ez nem erről szól. Nézd meg, hogy az USA is szenved a migránsoktól, itt meg konkrétan meghívjuk őket. Konkrétan Izraelt valósítjuk meg nagyban. A kibékíthetetlen ellentétekkel együtt a népek közt. Még egyszer csak hajrá Magyar Péter. Bukni fog a vezetőkkel együtt és reméljük, hogy azért nem jár úgy, mint Zelenszkij. Mert Zelenszkij is hasonló figura volt, mégis rendesen elszúrta.
Illetve még szintén a brüsszeli elittel kapcsolatba mondanám, hogy talán nem is tévednek, csak megvezetnek. Valójában az orosz-német barátságot akarták felszámolni. A németek az olcsó orosz nyersanyagok révén a világ vezető hatalma lett. Valójában a németeket akarták kiütni, nem az oroszokat, márpedig ezt hibátlanul sikerült. Ami Ukrajnát illeti, minél jobban elnéptelenedik, annál olcsóbbak lesznek az ingatlanok. Igaz, hogy az oroszok foglalják el, de talán erre is van tervük.
Folytathatnám, a terv zseniális, ugyanakkor van egy ellenpólus, ami Orbán. Sokkal többet tud, mint amit eddig gondoltunk róla, könnyen lehet, hogy legyűri az elitet. Persze egyelőre csak ígéretes, de nagyon jól taktikázik, én kinézem belőle, hogy megnyeri a játszmát. Akkor a nagyok közt lesz a helye. Mondjuk Trump erős szövetséges, márpedig Trump bosszuálló és az USA áll mögötte. És Ursula meg a többi rendesen fél attól, ami ezután jön.
Bocsa, kicsit elkalandoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!