Debrecenbe olyan jól keresnek az emberek hogy még tudják fizetni a 200 ezer forintos alberleteket?
28 - életemben nem hallottam még ennyi baromságot összehordani, te a tipikus toroczkai-féle agymosottak jeles képviselője vagy!
"...ugyanis ha Orbánt lecserélik Magyar Péterre, akkor rengeteg pénzt fel tudnak venni, amivel a háborút támogatják." - tipikus agyhalott fidernyák hazudozás - feltételes módban!
Ezzel a beböfögéssel többet ártottál a Mihasznáknak mint bárki más, viszont sokat segítettél a bizonytalanoknak, hogy még véletlenül se dőljenek be Toroczkai hazudozásainak!!!
31# valamit félreértesz.
Én is Mihazankos vagyok de amit fentebb írtál az vmi halucináció.
Mit érdekel akkor menjetek fejjel a falba, én biztos elhagyom az országot ha a balek baloldal győzne
Azért remélem nincs annyi idióta az országba.
Na ezia
31-es, te melyik világban élsz? Az EU minden támogatást megad az ukránoknak. Vagyis csak annyit, amit Orbán Viktor nem tud megakadályozni. Ez a támogatás komoly hiteleket jelent, amit unokáink is fizetni fognak. Azért, hogy ezeket a hiteleket fel tudják venni, a miniszterelnökök beleegyezése szükséges, de mivel Orbán nem egyezik bele, így mindenki a saját országának csinál adósságot. Cserébe minket meg igyekeznek szankciókkal büntetni.
Szóval mivel Magyar Péter Brüsszelt támogatja, ezért beleegyezne a hitelek felvételébe. Magyar Péter csak azért kell, hogy ő legyen Brüsszel magyar helytartója, vagy ügyintézője. Ugyanakkor ha a brüsszeli vezetés megbukik, akkor Orbán veszi át a hatalmat, és akkor majd Orbán csicskáztatja Magyar Pétert. Persze ez természetesen képtelenség, hiszen ilyen mentalitással soha nem fognak nyerni a Tiszások. Magyar Péter megmondta, hogy büdös a szájuk. Gondolkodj el ezen. A saját pártját lenézi, de azért szavazzatok rá.
Meton, továbbra se értem mikor és miért vennénk fel hitelt azért, hogy azt Ukrajnának adjuk, de te biztos tudod. A kínai hitelek megtérüléséről meg csak annyit, hogy a kínai hitelből épülő Budapest-Belgrád vasútvonal megtérülése jószándékú becslés szerint is 979 év. Nyilván azért is titkosították ezeket a szerződéseket 10 évre mert annyira előnyösek.
Hogy én mit tudok, az egy dolog, de nem látok a jövőbe, csak összerakom a részleteket. Van, amikor messziről látszik, hogy egy hír csak hazugság és az embereket akarják manipulálni. Például hogy nem tudják eladni az elektromos autókat, miközben egyre többet látok az utakon. Aztán ami Orbánt illeti, amikor azt állítják, hogy hibás döntést hozott, na az is hazugság. Orbán egy hétpróbás gazember, 20 éve van kormányon, szóval nem nagyon lehet kifogni rajta. Na mindegy, ezek csak elvek, de nézzük a részleteket.
Szerinted elképzelhető, hogy Orbán úgy megépít bármit, hogy az nem térül meg? Jó, a stadionokat azért építette, mert szereti a focit, de még így is azt mondom, hogy legalább reklámot csinál a sportnak. Ami a vasútvonalat illeti, az meg fog térülni, de ezen akkor érdemes vitázni, ha már működik.
Az meg érthető, hogy miért akarják lejáratni a programot. Szerbia nem kell az Uniónak, nem is örülnek, hogy barátkozunk vele. Szóval erről van szó, és nem arról, hogy nem éri meg. Tipikus példája annak, hogy próbálnak minket beszabályozni. Orbán ezt a rendszert fogja felszámolni. Ezért kell az uralkodó elitet lenyomni, hogy a többség akarata is érvényesülhessen. Hogy ne Brüsszelben döntsék el, hogyan éljünk. Magyar Péter meg ezt akarja megakadályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!