Debrecenbe olyan jól keresnek az emberek hogy még tudják fizetni a 200 ezer forintos alberleteket?
Van aki igen, a többi meg olcsóbb albérletben lakik vagy nem egyedül él.
Gyorsan rákeresve az egyik keresőn most kb 120 ezertől indulnak és 150 ezer körül már bőven lehet válogatni a kiadó debreceni lakások közt. Nyilván a maximum ár a csillagos ég.
200-350 ezer forint az "átlag" fizetés itt Debrecenbe . Plusz sok kiadó lakásban egyetemisták laknak, akiknek a tehetős szülők fizetik.
Az átlag fiatalok, párok itt sem bèrelnek lakást, csak ha egyikük szüleihez sem mehetnek lakni. De egyŕbként pont emiatt folyamatos az elvándorlás, én 32 vagyok, a volr osztálytarsaim közel fele már külföldön vagy Pesten van.
2#
Majd hoznak helyettetek oda sok pici kínai vendégmunkást az akku gyárakba.
Erre szavaztatok.
Általában legalább 4-en bérelnek egy lakást, ez mindig is így volt. Amúgy éppen az új gyárak miatt lesz drágább az albérlet. Ha jobb a fizu, jobban meg tudják fizetni az albérletet. Ha egyedül akarsz lenni, az óriási luxus, de még akkor is lehet, hogy a cég támogatja. Nálunk Győrben is ez van, csak itt már a rendszerváltás óta. A cég beszáll az albérletbe, úgy már nem húzós. Persze nem a kis cégek, de jól fizető állást kell keresni. Nem mondom, hogy egész Debrecen költözzön el, de ha csak magadról van szó, azért ez nem megoldhatatlan. Másokat meg ne sajnálj, lehet, hogy nekik ez jó így. Csak magaddal foglalkozz.
Én ugyan nem vagyok FIDESZ-es, de a politikája tetszik, mert elhozza a gazdasági felemelkedést. Helyezkedni kell, tájékozódni, akkor megtalálod a számításod. Ha csak panaszkodsz, az sehova nem vezet. Mindig azt mondják a FIDESZ ellenesek, hogy amit Orbán csinál, az rossz az országnak. Könyörgöm, kell, hogy ez érdekeljen? Nekem legyen jó, a többi meg megoldja magának. Nekem meg jó, amíg Orbán van a kormányon. Sokkal rosszabb lesz, ha bejön az gender filozófia és mindenki homoszexuális lesz, az összes barátod, mert az lesz a divat. A migránsokról nem beszélve, akikkel elárasztják az országot. Na ők nem lesznek homoszexuálisok, de a csajod lenyúlják. Magyar Péter ezt fogja az országra szabadítani. És akkor nem beszéltem arról, hogy a 40-60 éves férfiakat elvihetik az ukrán frontra. Jó, az egészségügyet biztos rendbe hozzák.
26# Te aztán egy komplett fidesz agymosadék vagy. Pontosan a ilyen szellemi károsultak szavazzák meg a fideszt már sokadjára. A magadfajta csak magára gondoló, közben meg gondolkodni képtelen, de legalább elvtelen emberekkel van tele ez az ország. Felmondtad a fidesz összes egyébként hamis propaganda tételét. Az se zavart, hogy közelben sem volt ez itt kérdés. Néhányra azért reagálnék mert annyira butaság, hogy egy 5 éves agyszínvonalát is alulteljesíti:
- "Én ugyan nem vagyok FIDESZ-es, de a politikája tetszik, mert elhozza a gazdasági felemelkedést."
A fidesz eddig sem hozott gadasági felemelkedést. Ugyan az EU-hoz csatlakozásunk idején még az elsők között voltunk gazdaságilag az akkor csatlakozott országok közt, ma viszont már az utolsók közt vagyunk, még a később csatlakozott országok is lehagytak minket. Lényegében az utolsó helyért küzdünk Bulgáriával. Az, hogy akksigyártó ország leszünk csak a fidsznek meg Kínának fog felemlkedést hozni, itt attól nem lesznek gazdagabbak az emberek. De legalább a környezetünk tönkre megy.
- "Sokkal rosszabb lesz, ha bejön az gender filozófia és mindenki homoszexuális lesz, az összes barátod, mert az lesz a divat."
A gender filózófia miatt nem lesz homokos senki. Homokos az lesz aki annak születik, ha valaki nem annak születik nem lesz homokos, persze ha a te szellemi színvonaldat tekintjük akkor lehet mégis.
- "A migránsokról nem beszélve, akikkel elárasztják az országot. Na ők nem lesznek homoszexuálisok, de a csajod lenyúlják. Magyar Péter ezt fogja az országra szabadítani"
Migránsokkal a fidesz is elárasztja az országot, az összes akksigyárban ők dolgoznak majd. A gazdáid Viktor is megmondta, hogy ha egy migráns idejön az nem fog elmenni és ebben véletlenül igaza is van. Ja és egy migráns is lehetnek homokos, ha annak született. Magyar Péter legalább annyira migráns ellenes mint Orbán, csak a gazdáddal ellentétben ő a gazdasági migránsokat se hozná be, inkább a külföldi fiatalokat hozná vissza azokból a támogatásokból amit jelenleg Orbánék a gazdaségi migránsoknak adnak.
- "És akkor nem beszéltem arról, hogy a 40-60 éves férfiakat elvihetik az ukrán frontra."
Magyar Péter az ukrán frontra se akar vitetni senkit, egyrészt a Tisza pártnak is vannak fenntartásai az Ukránoknk folyó EU támogatásokkal, másrészt mivel Magyarországon nincs hadkötelesség ezért ha mi is belekeverednénk a háborúba, NATO tagországként akkor is csak a hivatásos állományt lehetne mozgósítani. Ellenben pont a gazdáid pedzegetik a sorkötelesség visszaállítását és sanszos, hogy képesek kiléptetni az országot az EU-ból és a NATO-ból is, majd Oroszország mellé állni. Na akkor tényleg előfordulhat, hogy mehetünk az ukrán forntra Oroszország mellett harcolni.
Ui.:Nem gondoltam volna, hogy Győrben is ekkora sötétség van, komolyan még Debrecenben sem ennyire sötétek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!