Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az állami bérlakás fizetését...

Az állami bérlakás fizetését át lehet adni másnak?

Figyelt kérdés
Mamámmal, Anyukámmal, és az Öcsémmel élek állami bérlakásban. Nekem nyitnom kellett egy előtakarékos OTP-s számlát ahova havonta levonnak 15 ezer forintot. A mamám nevén van a lakás, de nekem van ilyen számlám. Én szeretnék elköltözni itthonról, ilyenkor mit a teendő?

#lakás #eltakarék
okt. 7. 21:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10+

Illetve összeadódik több helyzetből is, mert annak idején anyum és nagymamám öröklakásból került ide... Azért sem a 32-t fizettetik, de ráadásul beszámították anyum betegségeit. Most másik lakásban új férje után mamámnak 32, anyum nélkül a múltjukat lenullázva és egészségesen nekem is 32.

okt. 8. 10:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Én budapesten vettem meg egy bérlakás bérleti jogát a vidéki 10milliót érő vályogházam árából... jó környék régi tégla 4emeletes, de panelprogramban felújított, 4.emeleten, 2 szoba, halálomig bérelhetem, havi 30ezer...
okt. 8. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!