Az állami bérlakás fizetését át lehet adni másnak?
Figyelt kérdés
Mamámmal, Anyukámmal, és az Öcsémmel élek állami bérlakásban. Nekem nyitnom kellett egy előtakarékos OTP-s számlát ahova havonta levonnak 15 ezer forintot. A mamám nevén van a lakás, de nekem van ilyen számlám. Én szeretnék elköltözni itthonról, ilyenkor mit a teendő?#lakás #eltakarék
okt. 7. 21:10
1/12 anonim válasza:
Ki adta meg a te számlaszámodat?
Amíg nem volt számlád, hogyan fizettétek a lakbért?
2/12 A kérdező kommentje:
Én voltam, kellett a szerződéshez, szóval elvállaltam.
okt. 7. 21:41
3/12 A kérdező kommentje:
Kb 1 éve vagyunk itt.
okt. 7. 21:41
4/12 anonim válasza:
Ha jó a családi kapcsolat, akkor maradhat így és kifizetik neked havonta…
5/12 A kérdező kommentje:
Ezt más módon nem lehet megoldani?
okt. 7. 22:45
6/12 anonim válasza:
Nyitnak anyukádék egy másik számlét és megadják az új számlaszámot, hogy ezentúl onnan vonják le a pénzt, ne a te számládról.
Simán lehet bankszámlaszámot cserélni. A lényeg, hogy legyen honnan és miből levenni a pénzt.
7/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a segitséget!
okt. 7. 23:36
8/12 anonim válasza:
15 ezerbe kerül egy bérlakás 4 embernek? Ilyen olcsó?
9/12 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok, csak elcsodálkoztam, olcsónak számító albérletben lakok, de havi 90-be kerül és még nem emeltek.
10/12 anonim válasza:
Nálunk 16-ezer volt úgy, hogy anyum rokkantsága miatt volt annyi. Nyugdíjas nagymamámnak 32-ezer és ennyire emelték nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!