Milyen ember az, aki egy bútorozott albérletben ki akarja dobni a szekrényeket, ágyat, székeket vagyis nagy részét a bútoroknak? Kiadnátok ilyen embernek/ családnak a házat?
Figyelt kérdés
A bútorok nem modernek, kb. 30 éves, de szép, megkímélt, jó minőségű fából készült, teljes fali szekrénysorok.okt. 3. 09:34
11/11 anonim válasza:
7, ha neked érték a lakásban lévő bútor, akkor azt szállítsd el valahová, és add ki bútorozatlanul a lakást. A saját érdekedben. Mi van, ha valamelyikben kár keletkezne, hogy viselnéd? Az érzelmi értéket nem fedezi a kaució. És itt jön be az is, hogy ami neked érzelmi érték miatt szép, az másnak nem tetszik, ronda. Én is vettem már ki úgy albit, hogy megbeszéltük a tulajjal, hogy ő elhordja a régi bútorokat máshová, én meg berendezem. Mert a lakás alapvetően tetszett, de a bútorok nem, ő viszont szerette őket. Mindkettőnknek jobb volt így, én berendeztem olyanokkal, amik nekem tetszettek, nekem voltak praktikusak, ő meg biztonságban tudhatta a saját bútorait, biztos lehetett benne, hogy semmi kárt nem okozok bennük, még véletlenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!