Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Bérelnetek egyedül családi házat?

Bérelnetek egyedül családi házat?

Figyelt kérdés
szept. 30. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Persze.
szept. 30. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
6%
Kizárt van.
szept. 30. 22:50
 3/10 anonim ***** válasza:
31%

Mindig egy ember béreli a lakást vagy házat (néhány kivétellel). Még ha egy család vesz is ki egy házat akkor is 1 konkrét ember az aki a bérlő, a többiek csak vele laknak.

A tulajdonosnak az a legjobb, ha 1 bérlővel kell üzletelnie és nem több embertől kell beszednie a pénzt. Ezért is van az albérlet. A tulajdonos kiadja a bérlőnek, az meg esetleg másik bérlőket keres maga mellé és főbérlőként köt velük, az albérlőkkel szerződést.

szept. 30. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmi nem tiltja
okt. 1. 06:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem, magamnak bőven elég lenne egy lakás is. Esetleg valami kertkapcsolatos lakást igen, azért az nem rossz, de csak olyat ahol kicsi kert van. De ilyen klasszikus kertes házat biztos nem.
okt. 1. 07:14
 6/10 anonim válasza:
100%
Én jelenleg is bérlek egy kis faluban.. havi 30 ezer + rezsi. Tök jó egyedül ebbe a 3 szobás házba. Néha valtogatom mikor melyik szobába alszok.
okt. 1. 07:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kis udvarral simán (nő vagyok).
okt. 1. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen. Nem szeretek lepcsozni es a szomszedbol jovo zajokat sem akarom hallani.

Vettunk egy kertes hazat hitelre de ha berelni kellene akkor is ilyet berelnenk.

okt. 2. 09:40
 9/10 zolo ***** válasza:
Szerintem a pénz jobban meghatarozza mit berelj. Családi ház us lehet kedvező árú pl egy faluban.
okt. 6. 08:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert nincs rá pénzem+marha sok munka kitakarítani. Jelenleg egy kis lakást bérlek és munka+levelező suli mellett még ez is nehezemre esik sokszor.
okt. 8. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!