Bérelnetek egyedül családi házat?
Figyelt kérdés
szept. 30. 21:38
3/10 anonim válasza:
Mindig egy ember béreli a lakást vagy házat (néhány kivétellel). Még ha egy család vesz is ki egy házat akkor is 1 konkrét ember az aki a bérlő, a többiek csak vele laknak.
A tulajdonosnak az a legjobb, ha 1 bérlővel kell üzletelnie és nem több embertől kell beszednie a pénzt. Ezért is van az albérlet. A tulajdonos kiadja a bérlőnek, az meg esetleg másik bérlőket keres maga mellé és főbérlőként köt velük, az albérlőkkel szerződést.
5/10 anonim válasza:
Én nem, magamnak bőven elég lenne egy lakás is. Esetleg valami kertkapcsolatos lakást igen, azért az nem rossz, de csak olyat ahol kicsi kert van. De ilyen klasszikus kertes házat biztos nem.
6/10 anonim válasza:
Én jelenleg is bérlek egy kis faluban.. havi 30 ezer + rezsi. Tök jó egyedül ebbe a 3 szobás házba. Néha valtogatom mikor melyik szobába alszok.
8/10 anonim válasza:
Igen. Nem szeretek lepcsozni es a szomszedbol jovo zajokat sem akarom hallani.
Vettunk egy kertes hazat hitelre de ha berelni kellene akkor is ilyet berelnenk.
9/10 zolo válasza:
Szerintem a pénz jobban meghatarozza mit berelj. Családi ház us lehet kedvező árú pl egy faluban.
10/10 anonim válasza:
Nem, mert nincs rá pénzem+marha sok munka kitakarítani. Jelenleg egy kis lakást bérlek és munka+levelező suli mellett még ez is nehezemre esik sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!