Tudom ciki kérdés, de hogyan fejlesszem a takarításom?
Kefèvel sepersz, azzal lassan kell, időnkènt marokkal lehúzod róla ami ráragad, mert azt közben elhagyja ha nem figyelsz oda.
Lassan kicsiket seperj, akkor nem viszi el a "cug" a hajat.
Fel is lehet törölni-mosni seprès után, de ott is nem mindig szed fel mindent a felmosás, de folyamatában, egyhelyre össze lehet húzni ès felszedni vele.
Mindent úgy hagyjál ahogy az volt előtted. Ami tiszta volt maradjon tiszta, ami el volt pakolva azt tedd el te is.
A hajadat először jád fölött kefèld át, onban vizes kèzzel össze lehet húzni a hajat ès kidobni, máris kevesebb lesz a földön.
Magad után nèzz vissza, a földet, a helyet stb ahol voltál, ès tedd eredeti állapotába.
Csináld gyakran. Úgy fejlődik valamilyen képességed ha gyakorolsz, gyakorolsz, gyakorolsz.
Seperj fel minden nap többször, a hét végén már jól fog menni!
Seprés után javaslom a swiffert (száraz is, nedves is), ha nincs lehetőség porszívó beszerzésére - RENGETEG koszt összeszed, ami a seprés után megmarad.
Először a szokásos bullshit reklámnak gondoltam én is, de tényleg összekapja a cicaszőrt, hajat, szöszt, mindent. A normál seprés helyett nem jó, de utána plusznak rengeteget jelent.
Kérdező: mennyiért vállalnád el?
7 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!