Jó döntés volt kiadni a lakásomat?
Jelenleg bizonytalan a helyzetem, ezért megbeszéltem a szüleimmel, hogy visszaköltözök hozzájuk, és kiadom a lakásomat, hogy legyen egy kis extra bevételem. Gondolkozok külföldre költözéssel is, próba szerencse alapon. Jelenleg egyedülálló vagyok, így nincs nagyon magánéletem. Ha összejönnék valakivel, akkor kicsit nehezebb lenne a helyzet, ha nincs lakása az illetőnek, úgy fel kéne mondanom a bérlőmnek, ha komolyabbra fordulnának a dolgok.
Tehát jelenleg nagyon vagylagos az életem jelenleg, fiatal is vagyok, 33 éves :D
Szerintetek jó döntést hoztam?
Elég fura. A szüleid kihasználása. Remélem nekik fizetsz rezsit meg kajapénzt.
Más másodallásozik es kapcsolatra az ideje kevesebb. Te egy konnyu utat valasztottal es a helyed kevesebb. Valamit valamiert
Ebben nem tudom miféle kihasználás van, ha közösen megbeszéljük. Megszűnt az állásom, hasonlót találni nem egyszerű, már keresek jó ideje, annak nincs sok értelme szerintem, hogy feléljem a megtakarításaimat.
4, például szezonmunkánál biztosítanak lakhatást is, + pénzért különálló szobával.
Ha tényleg biztosan el akarsz menni külföldre, komolyan és belátható időn belül, akkor jót tetted, ha rendezted a lakásodat. De ha ez csak holmi bizonytalan tervezgetés vagy alibi szintjén van, akkor egyáltalán nem oké.
33 évesen nem mehetsz vissza a szüleidhez VÉGLEG, mert ezzel totál becsődölsz, soha nem lesz társaságod, esetleg munkád sem ... Nem jó irány!
Nyilván nem végleg. Amúgy én semmi kivetnivalót nem látok ebben, rengeteg nálam idősebb ember is együtt él a szüleivel még.
Nem értem mitől nem lenne attól munkám, mikor itt laktam a 20as éveim elején, akkor is volt munkám.
A saját lakásomban se tartottam partykat, meg nem hordtam fel nőket minden nap, tehát annyi a különbség, hogy a régi szobámban ülök, meg a régi ágyamban alszok most átmenetileg egy kis időre
szerintem sincs semmi kivetnivaló ebben. Én is ezt csinálnám a helyedben
Lehet csak irigyek, hogy neked még vannak szüleid + jó a viszonyod velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!