Mennyi idő alatt találtatok bérlőt a kiadó lakásba?
Figyelt kérdés
Hirdetem egy ideje a lakásomat de csak kutyás macskás gyerekes roma zaklatnak. Én normális bérlőt szeretnék akivel nem lesz gond. Kevesen vannak?szept. 11. 16:59
1/4 anonim válasza:
Én hamar találtam ( egy nap). Tini gyerek és macska van, de nagyon rendszeretőek, normálisak. Előtte egy nyugdíjas házaspár volt, amit maguk után hagytak az valami borzalom volt. Teljesen lelakták a beköltözésük előtt felújított ingatlant. Szóval nem biztos, hogy a gyerekes/ állatos okoz majd gondot.
2/4 anonim válasza:
Miért akinek kisállata/gyereke van, vagy roma az már nem is lehet normális? Értem mire gondolsz, de ez így akkor is gáz megfogalmazás. Egyébként baromira függ milyen az a kégli. Egy 30-40 nm-es korrekt jó állapotú jó helyen lévő lakásba simán lehet találni egyedül álló jól szituált bérlőt, de egy pl 80-100 nm-eses lakást/házat nem fog egyedülálló, de valószínűleg pár sem kivenni. Ha rossz környéken van és/vagy lepuki akkor sem fognak a "nem problémás" emberek tolongani...Szóval nagyon összetett a kérdés...
3/4 anonim válasza:
Éredekelne nyugdíjas házaspár mi a frászból fizet albit. Meg főleg miért. A devizahitelesek még nem a nyugíjas korosztály.
4/4 A kérdező kommentje:
2# sajnos rossz tapasztalatom van aki állatot hoz.
Szimplán büdös lesz a lakás kutyától. Konkrétan fel kellett szedni a parkettát miattuk.
Cicás is volt már, azokkal sem jártam jobban, mindent de mindent szó szerint kaparófának használtak.
Biztos van jólnevelt állat is de sohatöbbet, nem kísérletezek.
szept. 11. 20:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!